Når sjokoladesuget setter inn

/inneholder sponsorlink

Hei dere!

Her har dere dagens dessert;

IMG_0339

Om du ikke har fått testet ut proteinbrowniemiksen så er det på høy tid, litt pulver blandes ut med vann og varmes opp – et voilá.

IMG_0319

Den kan også lages i en langpanne.

IMG_8549

Den raskeste måten er imidlertid i en skål, inn i mikro og toppet med litt sukkerfri sjokolade.

IMG_0349

Oh joy, søtsuget tilfredsstilles en vanlig hverdag. Du finner ferdigmiksen HER.

Ellers startet dagen i dag med et par episoder med Poppeloppane og et par episoder med Uki – de som har gleden av å se Barne-TV hver dag vet nok hva jeg snakker om. Lille M har endelig skjønt at det faktisk er ganske ok å sitte rolig og se på noe ved siden av mammaen sin, spesielt etter en natt med mye oppvåkning. Føler meg heldig som kan ha slike rolige morgener med han før jeg leverer i barnehagen.

Nå skal jeg hive meg rundt og lage boller – håper dere får en super fredag!

4 kommentarer til “Når sjokoladesuget setter inn

  1. Elisa

    ? jeg lurer slik på ang den miksen der, går det ann å bruke ei lita creme brule typ lignende skål å sette i steikeovnen??? har ikkje kjøpt den siden jeg aldri kommer til å lage i langpanne, mannen min er allergisk mot sunnifisert bakeverk og alt slikt??

Det er stengt for kommentarer.