Kremet kyllingwok

Hei!

I dag har jeg en nydelig middag til dere, laget på 1-2-3.

IMG_0102

Kremet kyllingwok
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 4 kyllingfileter
  2. 1 ss tomatpuré + 2 ss vann
  3. 1 brokkoli
  4. 1/2 paprika
  5. 1/2 rødløk
  6. 1 hvitløksfedd
  7. 2 ts paprikapulver, 2 ts spisskummen, 1 ts karri, en klype chili, salt og pepper
  8. en neve spinat
  9. 150 g gresk yoghurt
  10. en stor neve cashewnøtter
Instructions
  1. Skjær kylling i mindre biter og stek i litt tomatpuré og vann til gjennomstekt.
  2. Tilsett i følgende rekkefølge: grovhakket rødløk, finhakket hvitløk, brokkoli i små buketter og paprika i biter. Krydre godt og ha over spinatbladene slik at de "faller sammen".
  3. Ha i cashewnøtter, og når alt er ferdig trekker du pannen av plata og røren inn gresk yoghurt.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0104

Håper det smaker! 🙂

Det har gått i ett fra jeg sto opp i dag, så nå skal jeg koble ut med en halvtimes tid på mølla og min guilty pleasure Downton Abbey.

Ha en super torsdag!

6 kommentarer til “Kremet kyllingwok

  1. Aud Therese

    Digg oppskrift!???
    Er så glad for at det finnes mennesker som deg som kan servere oss fult opp med gode og sunne oppskrifter. Gleder meg til middag I dag, det blir nemlig denne retten i dag!???
    Ha en super Torsdag selv! ?

  2. Mariell

    Å Downton Abbey! <3 Har du kommet langt i den? Helt herlig serie 😀 Ha en fin-fin torsdag Kristine!

  3. Kristine

    @Aud Therese: Så utrolig hyggelig å høre! ♥ Håper maten smakte! :mrgreen:

    @Mariell: Jeg er straks ferdig med sesong 4, så har heldigvis et par igjen å kose meg med :mrgreen: ♥ Takk i like måte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *