Eple- og limesmoothie

Hei!

I dag har jeg en forfriskende og deilig grønn smoothie til dere – laget på 1-2-3!

IMG_86192

Eple- og limesmoothie
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 1 rødt eple
 2. 1 dl sukkerfri ferdigblandet saft (jeg har brukt Fun-Light fruktfest)
 3. 100 g gresk yoghurt
 4. En neve spinat
 5. 1 ts ingefær
 6. 1/3 lime (saften)
 7. 2 isbiter
Instructions
 1. Skjær eplet i mindre biter, finhakk ingefær og kjør alle ingrediensene sammen i en blender. Kjør blenderen til du har fått en jevn, grønn smoothie – du må kanskje stoppe opp et par ganger og dytte eplebiter og spinatblader litt ned.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_8628

Senere i dag er det duket for tacofest, men først skal jeg bake noe sunt og godt som kommer på bloggen i morgen. Og ikke minst hente mitt splitter nye kamera – gleder meg!

Håper dere får en fin lørdag! 🙂

4 kommentarer til “Eple- og limesmoothie

 1. Rebeccca

  Hei!
  Jeg vil takke deg for å være en super inspirasjonskilde til god og sunn mat! Jeg har hele mitt 31 år gamle liv levd på sukker, fastfood og dårlig mat. Dette har straffet seg med mange, mange kilo overvekt, og dårlig helse. Jeg har skjønt at dette fungerer ikke i lengden. De siste 3 månedene har jeg trent med PT og lagt om kostholdet mitt totalt.
  Jeg kjøpte muskelmat-boken din i går, og til frokost idag ble det havrerundstykker med godt pålegg på. Jeg var forberedt på seige klissete boller, uten smak. Men, de hadde god smak, og jeg ble god og mett! Gleder meg allerede til middag!
  Bloggen din er veldig innbydende, og nå er jeg også stor fan av bøkene. Tusen takk igjen.

  God helg!

 2. Monika

  Fint oppskrift ,må prøves ! Jeg elsker en annen ,men tror smaks lignende smoothie to go : spinat ,kiwi,1/2 banan ,og et glass eple juice . Smakker utrolig godt også ! 🙂

  God Helg!

 3. Kristine

  @Rebeccca: Wow, for en hyggelig kommentar – tusen takk! Veldig motiverende på en mandags morgen, håper du får en strålende uke 🙂 ♥

  @Monika: Takk for det! Håper du får en super mandag! 🙂

Det er stengt for kommentarer.