Sunne fiskepinner med remulade

buy lasix uk Hei dere!

http://idsn.com/?author=24 Da var det torsdag allerede, og i dag får dere servert nydelig rød fisk kamuflert som fiskepinner;

IMG_8726

Fiskepinner med remulade
Porsjoner : 2
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 400 g laks (eller annen fisk)
  2. 1 egg
  3. 60 g mandelmel
  4. 1–2 ss smør til steking
Remulade
  1. 4 ss gresk yoghurt
  2. 1 ss majones
  3. 5 sylteagurk
  4. 1/2 ts karripulver
  5. salt og pepper
Fremgangsmåte
  1. Skjær fisken i mindre biter, lignende fiskepinner. Ha pisket egg i en bolle, og mandelmel i en annen. Først dypp du fiskebitene i egg, deretter vender du dem i mandelmel. Stek i en panne med litt smør på middels varme til de er gjennomstekt.
  2. Rør sammen gresk yoghurt, majones, finhakket sylteagurk, karri, salt og pepper til en remulade som du kan dyppe fiskepinnene i.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Ønsker du mer tilbehør så kan du ha kokt brokkoli og/eller søtpotetstaver til.

IMG_8725

Håper det smaker!

Ellers fikk jeg hjem det nyeste Shape Up bladet i går, og nok en gang disker jeg opp med sunne oppskrifter. Elsker virkelig jobben som matskribent, matfotograf og utvikler av oppskrifter – jeg går aldri tom for idéer liksom 🙂

I dette nummeret handler det om vegetarisk muskelmat:
IMG_9115-side
Ønsker du å bli abonnent får du med min bok nr 2 gratis. (Link her.)

Nå er det tid for en liten halvtimes pause fra jobb, mølla og Downton Abbey here I come.

God torsdag! ♥

6 tanker om “Sunne fiskepinner med remulade

  1. avatarHelene

    Er disse oppskriftene å finne i bok nr 2? Kunne tenkt meg å lage det på bildet, og har nylig meldt meg på abonnement 🙂

  2. avatarIsaksen

    Det ser kjempegodt ut! 🙂 Men finnes det en annen glutenfri meltype man kan bruke for å panere laksen hvis man ikke tåler mandler?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *