Hei dere!
Da var det torsdag allerede, og i dag får dere servert nydelig rød fisk kamuflert som fiskepinner;
Fiskepinner med remulade
2016-01-28 09:51:51
Serves 2
Ingredients
- 400 g laks (eller annen fisk)
- 1 egg
- 60 g mandelmel
- 1–2 ss smør til steking
Remulade
- 4 ss gresk yoghurt
- 1 ss majones
- 5 sylteagurk
- 1/2 ts karripulver
- salt og pepper
Instructions
- Skjær fisken i mindre biter, lignende fiskepinner. Ha pisket egg i en bolle, og mandelmel i en annen. Først dypp du fiskebitene i egg, deretter vender du dem i mandelmel. Stek i en panne med litt smør på middels varme til de er gjennomstekt.
- Rør sammen gresk yoghurt, majones, finhakket sylteagurk, karri, salt og pepper til en remulade som du kan dyppe fiskepinnene i.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Håper det smaker!
Ellers fikk jeg hjem det nyeste Shape Up bladet i går, og nok en gang disker jeg opp med sunne oppskrifter. Elsker virkelig jobben som matskribent, matfotograf og utvikler av oppskrifter – jeg går aldri tom for idéer liksom 🙂
I dette nummeret handler det om vegetarisk muskelmat:
Ønsker du å bli abonnent får du med min bok nr 2 gratis. (Link her.)
Nå er det tid for en liten halvtimes pause fra jobb, mølla og Downton Abbey here I come.
God torsdag! ♥
Er disse oppskriftene å finne i bok nr 2? Kunne tenkt meg å lage det på bildet, og har nylig meldt meg på abonnement 🙂
@Helene: Nei, de finner du i Shape-up bladet – jeg lager oppskrifter til dem hver måned 🙂
Mange lignende oppskrifter er imidlertid i bøkene mine, ta gjerne en sniktitt på bok nr 2 her: http://issuu.com/cappelendamm/docs/sunnereogsterkere/1?e=0/6454611
Det ser kjempegodt ut! 🙂 Men finnes det en annen glutenfri meltype man kan bruke for å panere laksen hvis man ikke tåler mandler?
@Isaksen: Ja, sesam-mel er helt supert å bruke: http://www.x-life.no/products/sesammel-400g
Eventuelt havremel:
http://www.x-life.no/products/havremel-glutenfritt-400g
🙂
Hei! Kan man bruke et annet krydder i stedet for karripulver?
@Diana: Ja, du kan bruke litt sennep istedet om du vil 🙂