Lakrisproteinbar og nye øreplugger

/inneholder sponsorlinker

Heisann!

I dag har jeg litt av hvert til dere, la oss ta det diggeste først;

IMG_9966

For å få en helt ny smak på proteinbaren din så kan du bruke lakrisrotpulver!

Jeg testet ut med både jordbær og sjokolade og må si at sistnevnte passet best. Lakrispulveret minner om hockeypulver (for de som er lik meg og elsket dette som barn), og gir en spennende smak på sjokoladebaren.

IMG_0009

1 bar á 160 kcal:

30 g sjokoladeprotein
5 g lakrisrotpulver (+litt til å rulle baren i)
2 ss fibersirup

Sjokoladeproteinet jeg har linket til over er det beste jeg har smakt, og nå har jeg prøvd en god del forskjellige. Det har i tillegg sjokoladebiter i seg og er derfor perfekt i barer.
Lakrispulveret er supergodt i konfekt og fudge også.

Ellers var det tid for gruppetimer i dag, løping og yoga er blitt fast hver onsdag så langt det lar seg gjøre. Gårsdagens kveldsmat holdt på å finne veien ut og opp igjen i dag, fy så tungt det er med intervaller, men det er fryktelig godt etterpå da. Og yogaen gjør at jeg bevarer beveglighet og mykhet – godtvondt og velbehøvd.

IMG_2332-checker

Jeg testet ut mine nye fancy øreplugger fra Urbanista. Hot rosafarge (fåes i flere farger), ergonomiske plugger som holder seg i øret uansett hva du driver med, og ikke minst handsfree med mikrofon.

Helt til slutt et bilde av snille, gode Todd. Jeg glemmer at mange av dere ikke har instagram eller snapchat, så her er søtnosen;

IMG_2316

Håper dere får en fin onsdag!

7 kommentarer til “Lakrisproteinbar og nye øreplugger

 1. Camilla

  Hilken sort sjokoladeprotein er best? Det kommer opp to forskjellige når jeg trykker på linken…

 2. Kristine

  @Veronika: Varmer opp sirupen og blander inn sjokoladeprotein og lakrispulver, former til en bar, ruller i mer lakrispulver og settes kjølig 🙂

  @Camilla: Jeg synes faktisk begge er like gode, bruker de om hverandre. Akkurat her har jeg brukt Alpinsjokoladen 🙂

 3. TonjeMaa

  Nå har jeg endelig fått lakrisrotpulver i hus og hockeypulver-protein-kuler står i kjøleskapet! 😀
  Du, jeg har selv prøvd smaksprøver på Scitec pulveret og det smaker jo helt himmelsk! Jeg sjekket næringsinnholdet og ser at noen av pulverene (b.la. det med sjokoladebiter) inneholder sukker ++, som etter min mening ikke gjør det helt optimalt som et proteinpulver til hverdagsbruk. Hva tenker du om dette? Det smaker jo så himmelsk godt!
  GOD HELG! <3

 4. Kristine

  @TonjeMaa: Håper hockeykulene faller i smak 🙂 Jeg kan anbefale et sjokoladetrekk rundt dem også: http://www.kriweb.no/2015/12/18/lakriskonfekt/
  Jeg er ikke av de som bruker proteinpulver hver dag, kun en gang i uka eller mindre og da er i underkant av en teskje sukker i oppskriften helt ok – men klart, ikke helt optimalt om man bruker større mengder hver dag. Kanskje greit å ha et hverdagsproteinpulver og dette til «fest» :mrgreen: God helg!!

Det er stengt for kommentarer.