Slik spiser du i Sunnere Livsstil

Heisann!

Jeg tenkte jeg ville dele en typisk dag i en av kostholdsplanene i den nye boka mi.

Jeg har valgt en helt vanlig tirsdag i planen som fokuserer på vedlikehold og muskelbygging, altså veldig fin for de som ønsker å bygge seg sterkere eller bare få inn en bedre rutine på sunnere og mer variert hverdagsmat. Det er også en plan for de som ønsker lavere fettprosent.

Som dere ser er det fargerikt og maten er rask og enkel å lage.

IMG_9947-checker

Frokost: Mangosmoothie
Lunsj: Pannekaker
Middag: Tacosalat
Kveldsmat: Lakseruller

Alle oppskriftene med mengde og antall kalorier er listet opp i kostholdsplanene som for øvrig passer til alle normalvektige kvinner som er middels aktive. 

Boka får du kjøpt i alle bokforhandlere og her.

OriginalRgb_Omslagsforside_Sunnere_livsstil_med_Kristine_Weber_

Noen kritikere har som ventet satt spørsmålstegn ved utdannelsen min. Hva har en bachelor i økonomi med kosthold å gjøre? Jeg respekterer de som er utdannet og jeg forstår at det er frustrerende at det er tilsynelatende enkelt å gjøre seg selv til en slags ekspert, men jeg poengterer stadig at det jeg skriver om og setter opp er av egen erfaring og hvordan jeg liker å spise. Jeg er ingen ekspert på annet enn min egen kropp, men jeg tror og håper at mine erfaringer både innen fitness, kosthold, graviditet og trening kan hjelpe andre. Jeg ser jo at oppskriftene mine er godt brukt i mange kostholdsplaner der ute, så noe må jeg gjøre riktig.

Målet mitt er til syvende og sist at folk skal få økt matglede og kunnskap om hvor godt (og mye!) man kan spise når man velger sunt.

Da jeg jobbet som økonom hadde jeg en høyere utdannelse enn min egen sjef, men vet dere hva? Det spilte ingen rolle, jeg har til dags dato ikke møtt noen som er så dyktig og engasjert i tall og analyser som han. Det mest avgjørende for hvordan man lykkes i det man gjør her i livet er lidenskap, har man det vil man automatisk tilegne seg mye kunnskap og brenne for å alltid gjøre sitt beste.

Så – litt senere får dere servert laks med noe litt nytt og smakfullt som tilbehør. Ha en fin dag så lenge! 🙂

10 kommentarer til “Slik spiser du i Sunnere Livsstil

 1. Lin

  Det er veldig sant 🙂 Man skal definitivt ikke underslå betydningen av lidenskap og erfaring, som kan gå gjennomgått teorikunnskap en høy gang noen ganger, hvis forståelsen og engasjementet ikke er der.

  Det jeg liker så godt med oppskriftene og rettene dine, er at i tillegg til å være gode og sunne, så er de veldig enkle å lage. Stå på videre! 🙂

 2. HG

  Du er flink og en utrolig stor inspirasjon i hverdager. Stå på!! Jeg setter veldig pris på at du skriver om mat på en måte som de fleste av oss kan forstå. Kanskje det er fordelen med ditt utgangspunkt for å skrive om kosthold og trening. Og det er lett å bli inspirert når det skinner igjennom hvor mye du brenner for temaene.

 3. Kristine

  @Lin: Absolutt!
  Tusen takk, hyggelig å høre ♥ :mrgreen:

  @HG: Så fint å lese, jeg vil gjerne at det skal være lettfattet, enkelt og inspirerende. Hvem som helst kan lage og spise maten «min» 🙂 Tusen takk ♥

 4. Jules @ WolfItDown

  Synes det går godt an og blir flink i noe som man interesserer seg for og virkelig brenner for uten at en trenger utdannelse. Så lenge man poengterer at dette er basert på personlig erfaring går det da godt an! Du har lært gjennom «livets skole» (som min pappa så fint kaller det) og noen ganger er det den beste metoden!

  Husker selv da jeg var liten og hadde visse interesser (akvarier, tegning o.l), utenom skolen ble det masse lesing om dette, og jeg lærte førstehånd hvordan enkelte ting måtte gjøres. Du har mange som gir seg ut for og være noe de ikke er, og som har noen helt merkelige teorier, men dine har du faktisk levd gjennom selv, og fått god tilbakemelding av de aller fleste 🙂 Da jeg var på mitt sterkeste spiste jeg mye av den samme maten som du lager 🙂 Selvfølgelig er det personlig også, men man trenger ikke doktor grad i noe som er så praktisk når man har naturlig talent for det 🙂 x

Det er stengt for kommentarer.