Sunn tacopai

Heisann!

Hvorfor ikke gjøre en ny vri på helgens taco?

Glutenfri, sunnere og litt mer proteiner enn vanlig.

IMG_0287

Sunn tacopai
Serves 3
Write a review
Print
Paibunn
  1. 60 g smør
  2. 40 g philadelphiaost
  3. 140 g havremel
  4. 2-3 ss vann
Tacofyll
  1. 400 g karbonadedeig
  2. 4-5 ss tacokrydder
  3. 2 ss vann
  4. 1/2 boks lett creme fraiche
  5. 2 ss salsa
  6. 1/2 boks mais
  7. 1/3 løk
  8. en stor neve revet gulost
Instructions
  1. Kna ingrediensene til paibunnen sammen og klem utover i en smurt paiform. Stikk hull med gaffel og forstek på 200 grader i 5-6 min.
  2. Stek karbonadedeig med krydder og vann, rør inn creme fraiche, salsa, mais og grovhakket løk – ha over paibunnen, topp med revet ost og stek i ytterligere 15 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0279-side

IMG_0285

Serveres med en stor salat og hjemmelaget guacamole – velbekomme!

Håper dere får en fin fredag ♥

4 kommentarer til “Sunn tacopai

  1. Mari-Anne

    Vet du hvor mange kalorier hele paien inneholder? Er på ganske streng diett og trenger å holde kalorimengden min riktig. Og denne hørtes så utrolig god ut!

  2. Marte

    Hei.
    Blir bunnen godt sprø? – er ikke så glad i pai når bunnen er deigete og myk 🙄 🙄

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *