/inneholder sponsorlink
Hei!
Kulda vil ikke gi helt slipp ennå, så da kjører vi på med en varmende og god middagsrett;
Kylling- og søtpotetgryte
2016-01-21 09:06:58
Serves 2
Ingredients
- 4 kyllingfileter
- 1 søtpotet
- 1/2 paprika
- 1/3 løk
- 2 ss tomatpuré
- 1 boks hakkede tomater
- 2 ts hot curry/karri
- 2 ts spisskummen
- salt og pepper
- en neve spinat
- en neve cashewnøtter
Instructions
- Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne sammen med grovhakket løk, tomatpuré, hakkede tomater og krydder.
- Skjær søtpotet i mindre biter og ha oppi panna sammen med paprika, la det småputre i 10 minutter til søtpoteten er myk.
- Legg over spinatblader helt til slutt, når de "faller sammen" blir de myke og retten er ferdig. Strø cashewnøtter over før servering.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Håper det smaker!
Nå er det lenge siden jeg har delt noen treningsøkter med dere, slik så gårsdagens ut;
Rumenske markløft
Knebøy (sakte ned, raskt opp)
Lårcurl med ball
Cable squats
Liggende lårcurl i maskin
Step-ups med kettlebells
Rop ut om dere lurer på noe 🙂
Det er for øvrig ekstra hyggelig rabatt på denne tightsen for tiden. Det er også salg på vinterversjonen av den.
Håper dere får en super torsdag!
Hei,
Når man leser bloggen din gjennom bloglovin’ kommer ikke oppskriftene med, bare bildene.. er det noe man kan gjøre med det?
@Aina: Det får jeg ikke gjort noe med dessverre :/
Dette så fantastisk godt ut! Suppe er en vinterfavoritt 🙂 Tror jeg må lage dette til resten i kollektivet!
@Lene: Takk for det! Ja, denne må dere prøve 🙂
Ser veldig godt ut! Er det hot curry paste du bruker?
@Maren: Nei, en karriblanding som heter hot curry – fant den på Kiwi 🙂 Krydderblandingen inneholder for det meste karri/curry og spisskummen.
Dette må jeg prøve! Skrelte og kokte du søtpoteten? Eller bare brukte du den som den er? 🙂
@Frida: Jeg pleier å vaske og bruke hele med skall, men akkurat denne gangen skrelte jeg den 🙂