Hold varmen!

/inneholder sponsorlink

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne vise dunjakka fra Craft litt bedre, så here goes;

IMG_9867

Fargen er mørkeblå (finnes i lyseblå og svart også) og den er supervarm – uten tvil en av de varmeste jakkene jeg har hatt opp gjennom årene.

Jakka går ned halvveis over stumpen, eller man kan snurpe den inn som en «bombejakke». Hetta kan også tas av om man ønsker.

IMG_9858

Mens jeg sto her og følte meg småteit foran selvutløseren sto mini inne og hamret på vinduet med alt han kunne finne. Da jeg ikke kom inn begynte han å klatre på alt mulig, så da var det på tide å gi seg 😉

IMG_9863

IMG_9861-side

En tidløs jakke som man garantert kommer til å ha glede av i mange år.

IMG_9857

Du finner den HER.

2 kommentarer til “Hold varmen!

  1. Maria

    Hei!
    Jeg leser bloggen din ofte, og synes du er veldig inspirerende, og fremmer et sunt syn på mat og trening. Jeg har bare et lite ønske: det hadde vært superkult om du kunne skrive oftere om vegetablisk proteinmat. ( Kudos for at du har kjøttfri mandag!) Vegetablisk mat er MYE bedre både for miljø og dyrevelferd, og både bønner, kikerter, quinoa, nøtter, soya, tempeh, tofuh og hemp er gode proteinkilder fra planteriket. Blir veldig glad om jeg ser en oppskrift på vegan-vennlig proteinmat! Tusen takk for en fin blogg.

  2. Kristine

    @Maria: Hei! Tusen takk for det!
    Jeg har som du vet kjøttfri mandag, og jeg lagde akkurat mange gode og spennende vegetariske retter til Shape-Up bladet så det jobbes stadig med. Jeg er ikke så altfor glad i alt du nevner, men bønner, kikerter og nøtter bruker jeg en del – takk for påminnelsen! 🙂

Det er stengt for kommentarer.