Komfortmat på en fredag

/inneholder sponsorlink

Comfortfood = food which provides a nostalgic or sentimental feeling to the consumer, and is often characterized by a high carbohydrate level and simple preparation.

Vi har ikke noe lignende ord på norsk, men vi kan jo bare laget et – komfortmat!

Her er i hvert fall en av mine favoritter;

IMG_9601

Pasta penne bolognese
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 200 g pasta penne (jeg har brukt en type fra Atkins)
  2. 400 g karbonadedeig
  3. 2 ss tomatpuré
  4. 2 ss ketchup u/sukker
  5. paprikapulver, hvitløkspulver, oregano, chili, kanel, salt og pepper
  6. en neve ost
Instructions
  1. Stek karbonadedeig med tomatpuré, ketchup og krydder
  2. Kok pasta penne som anvist på pakken
  3. Ha over ost så den smelter
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9605

Nam!

Og siden det er helg og du sikkert har like lyst på sjokolade som meg, men gjerne vil vente til lørdag;

IMG_8549-checker

  • 21% protein
  • 17,5g fiber
  • 0% sukker 
  • Glutenfritt

Proteinbrowniemiks får du kjøpt HER

God fredag dere ♥

2 kommentarer til “Komfortmat på en fredag

  1. Lene

    Noen ganger er noe så enkelt som dette veldig godt! Krydderet du brukte ga nok det lille ekstra 😉 Og proteinbrownies.. mmm, det frister å teste en slik miks! God helg 🙂

  2. Kristine

    @Lene: It´s all in the spices :mrgreen: Karbonadedeig og ost er to favoritter, så det kan liksom ikke gå feil med dem.
    Håper du får en fin helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *