Bli sunnere og sterkere med Shape Up

/reklame

Få boka mi som gave når du abonnerer på bladet Shape Up!

IMG_9631

Jeg er kanskje en smule inhabil når jeg skryter av disse to med tanke på at jeg er matskribent for bladet og forfatter av boka, men la meg vise dere hva jeg liker godt ved dem.

IMG_9663

Bladet Shape Up

Her ser du en sniktitt på hva du finner i januarutgaven;
IMG_9671-checker

Jeg liker generelt kombinasjonen av nyheter og trender innen både treningsklær og treningsformer, artikler om alt ifra søtsug og daglige problemstillinger, til motivasjon og selvtillit, og sist men ikke minst masse deilig sunn mat.

Boka Sunnere og sterkere

Dette er nr 2 i rekken;
IMG_9683-checker

Den er delt opp i 3 deler og hver del inneholder middager, desserter, et treningsprogram, flere ukemenyer og artikler. Nøkkelordene er fortsatt proteinrike, samt sukker- og glutenfrie oppskrifter, men også mer husmannskost, vegetarretter og enklere desserter.

IMG_9629

Du får 6 utgaver av Shape Up + min bok til bare 249 kr HER

Hurra! 🙂

2 kommentarer til “Bli sunnere og sterkere med Shape Up

 1. Hege

  🙂
  Hei
  Jeg abonnerer på Shapeup og boka har jeg skaffet meg for lengst;)
  Elsker begge to! Keep me going;)

  Klem Hege

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *