Kremet kylling i peanøttsaus

Hei og hopp!

Det snør, det snør, tiddelibom..

Jeg sitter og venter på at mini skal våkne slik at vi kommer oss på juletrefest, men inntil da har jeg et deilig middagstips til dere;

IMG_0153

Kremet kylling i peanøttsaus
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 4 kyllingfileter
  2. 1 brokkolibunt
  3. 1 paprika
  4. 2 tomater
  5. 2 ss peanøttsmør
  6. 2 ss gresk yoghurt
  7. en klype salt og pepper
  8. 1 ts ingefær
  9. 1 ts curry
  10. en neve peanøtter
Instructions
  1. Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne til gjennomstekt, tilsett deretter grønnsaker i mindre biter.
  2. Ha i peanøttsmør og gresk yoghurt, rør godt ut og smak til med krydder.
  3. Servér med hakkede peanøtter.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Tips: Bruk et naturlig peanøttsmør uten tilsatt sukker, eller lag selv av peanøtter og litt salt.

IMG_0171

Håper det smaker!

Jeg har forresten ikke glemt at jeg hadde en konkurranse her den 4.søndag i advent om å vinne en signert utgave av den nyeste boka mi;

forside_liten

Gratulerer så mye til Linda Aa!

Ha en riktig fin søndag videre ♥

10 kommentarer til “Kremet kylling i peanøttsaus

  1. Silje

    Hei! Denne så veldig god ut ?
    Når du skriver curry, hva bruker du da? Tradisjonell karri fra norske butikker eller curry paste fra utenlandske butikker? ?

  2. Heidi

    Takk for svar, vi testet den i dag. Utrolig godt, så nå er den herved notert på vår liste over faste middager ??
    Men du har mye mer saus på bildet enn hva jeg fikk av å følge oppskriften overfor. Noen forslag til hva som er årsaken?

  3. Kristine

    Så hyggelig å høre Heidi! Men ja, jeg tror faktisk jeg hadde i litt kokosmelk også – beklager det! 🙂

Det er stengt for kommentarer.