Nyhet: Proteinbrownie

/inneholder sponsorlink

Aller først – tusen takk for tilbakemeldingene om ny bok, dere er fantastiske ♥

Jeg har hatt gleden av å prøvesmake ulike sunne produkter før de kommer på markedet, så da spurte om jeg ville være prøvekanin for denne proteinbrowniemiksen så var svaret selvfølgelig ja. Sjokolade og sunt liksom, sier ikke nei takk til det.

IMG_8549

Du trenger kun vann og denne under:

19829_X-life_Proteinbrownie_750g_1

I en langpanne på 32,5 cm x 23 cm så bruker jeg 350 g pulvermiks og ca 3 dl vann. Inn i ovnen på 180 grader i 17 min.

IMG_8559

Du kan også lage den enkeltvis i mikrobølgeovn i ca 50 sekunder. 

Veldig god sjokoladesmak, helt uten rar/spesiell ettersmak. Konsistensen er en blanding mellom sjokoladekake og brownies – slik blir det uten sukker og smør og det er helt greit når man ønsker å spise sunnere synes jeg. Perfekt hverdagsbrownie når man har dårlig tid.

IMG_8551

Bruk koden: kriweb i kassen og få 25% rabatt på ferdigmiksen. Rabattkoden gjelder t.o.m i morgen.

Du finner den HER 🙂

15 kommentarer til “Nyhet: Proteinbrownie

 1. Kristine

  @Mathilde Holck: Det står ikke noe om at det skal være et allergen, og havremelet brukt er nok glutenfritt, men jeg vil være helt sikker før jeg svarer deg så har sendt dem spørsmålet nå 🙂 Kommer tilbake til deg!

 2. Kristine

  @Henriette: Hadde jeg ikke syntes den var god, så hadde den ikke fått plass her på bloggen – det kan jeg garantere :mrgreen:
  Veldig god sjokoladesmak, ikke noe rar/spesiell ettersmak. Konsistensen er en blanding mellom sjokoladekake og brownies – slik blir det uten sukker og smør og det er helt greit når man ønsker å spise sunnere synes jeg. Perfekt hverdagsbrownie når man har dårlig tid 🙂

 3. Martine

  Oj! Denne kaka kan jo JEG spise, som nesten ikke tåler noe.. men, jeg bor i Uppsala 🙄 Vet du noen forhandlere her? I Sverige. ..går jo alltid glipp av alle de fine tilbudene du/dere kjörer der hjemme.
  Håper den er glutenfri, venter i spenning :mrgreen: ..men ellers er ikke gluten det jeg reagerer aller mest på, så ved spesielle anledninger hadde denne värt topp! Har til nå bare to oppskrifter jeg kan bruke, Rawfoodkake og Paleo pepperkaker – disse to går det i, året rund! Så det hadde värt helt revolusjonerende for mitt godisliv :mrgreen:

  Gratulerer med ny bok! Tror denne kommer til å toppe alt! <3

 4. Kristine

  @Martine: Åh, så kjedelig 😐 Denne er nok kun tilgjengelig på x-life sine nettsider dessverre.. Ingen av mine oppskrifter du kan spise da? 🙂 Tusen takk ♥

 5. I

  Ikke så rart de ikke skriver noe om kallori innhold.. Nesten 1000 kcal i den mengden du har brukt ?

 6. Janne

  Så… Ca 120.- for en langpanne med brownies. Det er faktisk ikke verdt det i mine øyne. Har du en oppskrift på gode brownies uten så mye pulver?
  Har du prøvd den som er lagd med svarte bønner?! Veldig god faktisk! 😀

 7. Kristine

  @Bjørg: Rundt 216 kcal om jeg ikke tar helt feil.

  @Janne: Når det gjelder ferdigmikser så betaler man for at jobben allerede er gjort i forhold til ingredienser, blandingsforhold osv. Ja, ca 19 kr for en enkeltporsjon (med rabatten) – noen synes det er greit, andre ikke 🙂
  Jeg har prøvd med bønner, kikerter og diverse, men kan ikke si at det er noen favoritter dessverre :mrgreen: Denne er min favoritt: http://www.kriweb.no/2014/06/15/sunne-og-saftige-brownies/

 8. stine

  Hva smaker best av denne brownien og cake in a cup fra funksjonell mat hvis du kunne velge ? 🙂

Det er stengt for kommentarer.