Sunnere livsstil med Kristine Weber

Ja, så var dagen kommet der jeg sto der med boka i hendene og tårer i øynene. 

IMG_2194

Det høres sikkert kleint ut, men det er så stort for meg! Det er fjerde bok i rekken, men gleden, stoltheten og ydmykheten har ikke blitt noe mindre. Tenk at lille meg har fått til dette, tenk at jeg får lov til å skrive bøker og inspirere så mange til et litt sunnere og bedre liv.

La meg vise og fortelle dere litt mer om boka;

1. Oppskrifter

IMG_9648

Oppskriftene er fortsatt proteinrike, sukkerfrie og glutenfrie. Det er brukt mindre søtning og annet, og er mer familievennlige.

IMG_9652

I tillegg til middager og desserter, finner du også tips til frokost/lunsj og smoothies.

2. Kostholdsplaner – nytt!

IMG_9658

De tidligere bøkene inneholder ukemenyer. Det gjør også denne, men denne boka inneholder i tillegg 2 kostholdsplaner med oppgitt antall kcal – det vet jeg at mange har savnet. Den ene med fokus på nedgang i fettprosent og den andre med fokus på muskelbygging/vedlikehold slik at flere behov møtes. Felles for dem begge er variert og sunn mat, og ikke minst nok mat.

3. Treningsprogrammer

IMG_9655

Jeg har blitt inspirert av å være hjemme i mammapermisjon og løsninger som passer i en travel hverdag, så jeg har laget 2 treningsprogrammer. Et som kan gjøres i helsestudio, og et som kan gjøres hjemme eller ute – helt uten utstyr.

4. Motiverende ord på veien

IMG_9662

Jeg er like glad i å skrive som i å lage mat, så du vil finne motiverende artikler som kan være til hjelp på veien til en sunnere livsstil.

Nytt for denne boka er også bildene av meg. De to første bøkene er ganske preget av fitness og jeg var enten i sceneform eller på vei dit, den tredje boka ble jeg avbildet ganske så gravid, og denne gangen ble det altså vanlige meg slik jeg er normalt sett. Mammarollen har gjort meg tryggere, og gitt meg en helt ny respekt og kjærlighet for kroppen.

IMG_9647

Jeg klarer vel ikke å legge skjul på hvor stolt jeg er, så jeg sier bare avslutningsvis – løp og kjøp.

IMG_2193
#shamelessbokselfie

Du finner den i alle bokforhandlere og HER

9 kommentarer til “Sunnere livsstil med Kristine Weber

 1. Jules @ WolfItDown

  Så digg! Og et herlig smil på siste bildet der 🙂
  Som jeg har sagt før – du fortjener alt det gode som kommer din vei, og du har inspirert så mange mennesker til og forbedre livet sitt på en SUNN måte, og som du sier – med nok mat, noe som er viktig i dagens samfunn når unge (og eldre også mer og mer merker jeg) blir sånn påvirket av medier.

  Digger også dine motiverende ord, og det høres ut som om det er mer av det i denne boken enn de utgitt før, koselig 😀

  Og ikke minst, gratulerer med publisering frøken! Hipp hipp! x

 2. Sandra

  Gratulerer så mye til deg! jeg er så inspirert av deg og alle de andre bøkene dine, har dine tre første og gleder meg til å kjøpe den nyeste utgaven! Det er en glede å lese igjennom mange spennende nye oppskrifter og motiverende ord og planer.

Det er stengt for kommentarer.