Baconsurret svin med glasert rødløk

/inneholder sponsorlinker

Hei!

I dag har jeg et nydelig middagstips til dere, sunt, variert og veldig godt;

IMG_0011

Baconsurret svin med søtpotet, eple og glasert rødløk
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 500 g ytrefilet av svin
  2. 5 baconskiver
  3. 1 ss smør
  4. 200 g fryste erter
  5. 1/2 stor søtpotet
  6. 1/2 eple
  7. salt og pepper
  8. 1 rødløk
  9. 1 ss sukrin gold
  10. 2 ss soyasaus
Instructions
  1. Surr baconskiver rundt svinet, stek hele i litt smør før du legger fileten i en ildfast form sammen med erter og steker videre i ovnen på 180 grader i 18-20 min.
  2. Skjær søtpotet og eple i skiver, ha i en annen ildfast form med litt smør, salt og pepper, bakes på samme grader og tid som svinet og ertene.
  3. Ha sukrin gold i en stekepanne, grovhakk rødløk og vend godt inn. Tilsett soyasaus og la det småputre i 10 min til myk og glasert.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0002

Håper det smaker! 

Ellers fortsetter salget sitt, og under ser dere noen av mine favoritter;

13592_Mons_Royale_Sports_Bra_-_Med_Blue_Black_1-checker
SportsBH    //    Treningsmatte    //    Tights    //    Questbarer    //    Treningsstrikk    //    Nocco

Blått er hot 🙂 Alt over ligger for øvrig fra 15 – 50 % rabatt, så det er noen kroner å spare. 

Nå skal jeg gå og fotografere litt sunn snacks, mye godt i vente!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *