Kalkun med søtpotet og waldorfsalat

Hei og riktig god 1.januar 2016!

Enten du har kalkunrester igjen fra i går, eller ønsker en lett og god middag på den første dagen i året;

IMG_7403

Kalkun med søtpotet og waldorfsalat
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 750 g kalkun
  2. 1 stor søtpotet
  3. 1-2 ss smør
  4. salt og pepper
  5. 300 g gresk yoghurt
  6. 8 druer
  7. 1/2 grønt eple
  8. 1 ts søtsterk sennep
  9. 30 g valnøtter
Instructions
  1. Kjøp gjerne en kalkun i ferdigpose, eller bruk en stekepose selv, og stek kalkunen på 220 grader i cirka 40 minutter.
  2. Skrell en søtpotet og skjær i tynne skiver, stek i litt smør på middels varme til de er myke. Tilsett salt og pepper etter smak.
  3. Skjær druer, eple i mindre biter og hakk valnøtter. Rør dette inn sammen med gresk yoghurt. Smak til med litt søtsterk sennep.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_7409

Håper det smaker! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *