Litt lettere mat

/inneholder sponsorlink

Hei dere!

Håper dere har det fint!

Undertegnede har virus som herjer i kroppen, og etter 2-3 uker begynner det å tære på. En tur til legen i dag og et lite håp om at jeg skal bli bedre – godt at det er juleferie, men samtidig kjedelig at den blir tilbragt inne. Typisk, nå som snøen kom og alt.

I dag har jeg litt lettere mat med en smak av jul til dere, det passer godt etter flere dager med tung mat. Den er også kjøttfri, vi kan jo ikke glemme kjøttfri mandag selv om det er jul.

IMG_7432

Rosenkålsalat med karamelliserte hasselnøtter
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 300 g rosenkål
 2. 4 salatblader
 3. 8 sukkererter
 4. ½ paprika
 5. 60 g hasselnøtter
 6. 1 ss sukrin gold
 7. Skivet parmesan
 8. en klype salt
Instructions
 1. Skyll og kok rosenkål i 4-5 minutter. Legg salatblader på tallerken, deretter rosenkål delt i to med en klype salt over, og sukkererter og paprika skjært i mindre biter.
 2. Hakk hasselnøtter i mindre biter og stek i en panne sammen med litt sukrin gold til den er smeltet og vendt godt inn i nøttene. Avkjøl i et par minutter før du strør over retten.
 3. Bruk en potetskreller eller ostehøvel og skjær av parmesanflak på toppen.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_7429

Søtt og salt, og veldig godt.

Jeg vet ikke med dere, men min innboks er fylt opp av ord som «Romjulssalg» og «Kom og hent din romjulsgave». X-life kjører også på med ekstra salg på salgsvarer og med rabattkoden SALGSALG kan du gjøre noen kupp.

64610_Kari_Traa_Louise_Tights_1-side

Om du ikke fikk treningsklærne eller utstyret du ønsket deg til et nytt og sprekt år kan det kanskje være verdt å ta en titt.

Nå skal jeg krype under teppet igjen, ha en fin dag! ♥

2 kommentarer til “Litt lettere mat

 1. Jules @ WolfItDown

  Uff, kjenner den følelsen, har selv vært på to antibiotika kurer de siste tre månedene…. 2016 får vel begynne med of bli vant til verdenen der ute igjen 😛 Ønsker deg masse god bedring atter en gang frøken!

  Denne salaten hørtes god ut altså! Skal bare et par ekstra elementer til for at en salat plutselig metter godt 😀 xx

Det er stengt for kommentarer.