Torsk med bacon og pannestekte poteter

Hei!

Her er dagens middagstips;

IMG_0599

Torsk med bacon og pannestekte poteter
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 500 g torsk
  2. 1 frysepose med brokkoli og blomkål
  3. 4 baconskiver
  4. 2 middels store poteter
  5. salt og pepper
Instructions
  1. Legg torskefilet i en ildfast form med salt og pepper over, bak i ovnen på 160 grader i 20 min.
  2. Stek bacon sprøtt i en panne, deretter poteter i skiver i baconfettet - det setter en utrolig god smak.
  3. Kok brokkoli og blomkål i 2-3 minutter.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0591

Håper det smaker!

Vi pyntet juletreet i helgen, men jeg må stadig henge på julepynt på nytt – det er bare altfor fristende å la det være i fred. Flaks at Todd ikke bryr seg noe særlig om det lengre, en mindre å passe på 😀

IMG_2018

Etter mye tankekjør de siste dagene gleder jeg meg til å ha litt juleferie, bare én dag igjen nå.

Har dere tatt juleferie ennå?

2 kommentarer til “Torsk med bacon og pannestekte poteter

  1. Marthe Dagsland

    For en fin, motiverende og inspirerende blogg du har! Jeg vil bare si at du blogger kjempe bra og at det er kjekt å lese bloggen din! Ha en super fin bitte lille julaften og et godt nytt år 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *