Kylling og ananas

Hei!

Hva med å prøve en annen vri på fredagstacoen?

IMG_9756

Kyllingtaco
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 4 kyllingfileter
 2. 3 ss tacokrydder
 3. 4 ss mager kesam
 4. 2 ss salsa
 5. 1 avokado
 6. Litt sitronsaft
 7. en klype salt
 8. 1 boks ananas
 9. Revet ost
 10. Salat, agurk, paprika og tomat
Instructions
 1. Skjær kylling i strimler og stek sammen med tacokrydder.
 2. Lag guacamole ved å mose en avokado med litt sitronsaft og en klype salt.
 3. Lag en stor salat, riv ost, og sett frem mager kesam, salsa og ananas.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9760

Velbekomme!

Ellers var det morgenhygge med lussekatter og gløgg i barnehagen i dag. Når man blir rørt av å se barna gå i Luciatog og synge uten at det er ens eget barn som er med, da skjønner man kanskje hvordan ting kommer til å bli fremover. Beklager lille mini, mora di er håpløs.

Nå skal jeg komme meg ut og ta en kjapp treningsøkt før et par ærender venter. I helgen skal jeg prøve å få delt mine spiselige julegavetips med dere også – deriblant disse;

IMG_0013-side

Ha en fin fredag så lenge! ♥

2 kommentarer til “Kylling og ananas

 1. Linda

  God fredag! Jeg har et litt bakvendt spørsmål… Ser innimellom oppskrift her inne på deilige godbiter der kondensert melk er en ingrediens. Tenker ofte «ahh dèt må jeg kjøpe», men gjør det aldri. Nå har jeg en åpen boks og vil lage noe! Men klarer ikke huske hva jeg skal lete etter 🙂 Gjør du???

Det er stengt for kommentarer.