Yoga er godtvondt

/sponsorlink

I dag har jeg løpt og tøyd, det har liksom blitt fast hver onsdag nå. Både løping og yoga er gruppetimer rett etter hverandre der jeg trener, så da slår jeg to fluer i en smekk.

Jeg går på Yoga for athletes, så det er ikke en «ren» yogatime sånn sett, men passer meg utmerket i og med at den krever en del muskelkraft i intervallene vi kjører. Jeg vil veldig gjerne bevare mykheten fra dansingen, og jeg vet fra før at bevegelighet er viktig for muskelkontakt og treningsresultater

IMG_9958-checker
Yogamatte + yogabag    //    Topp    //    Tights

Det ser nok lettere ut enn det det er, prøv bare den siste øvelsen der (delfinen) med strak rygg, strake ben – og sett hælene ned i gulvet. Klarer du det?

For noen av dere vil det være ganske enkelt, for mange vil det være ganske umulig. Jeg vet i hvert fall at jeg har et stort forbedringspotensiale i mange av øvelsene, og det er mange ting jeg drømmer om å klare.

Og ja, jeg føler meg som en liten snobb der jeg kommer trippende med egen yogamatte+bag, men det er så deilig å slippe de møkkete og svette bakteriemattene som ligger der – spesielt fordi vi er barbeinte og ofte har ansiktet ned.

Kom gjerne innom og få litt mat her senere, ha en fin onsdag så lenge!

4 kommentarer til “Yoga er godtvondt

 1. Ingvild

  Ikke noe snobbete med egen matte vel? Da jeg gikk på yogakurs på et sted som kun driver med yoga (ikke et treningssenter), var det obligatorisk med egen matte, unntatt første gangen, nettopp pga hygiene.

 2. Kristine

  @Ingvild: Det var nok mer bagen som føltes litt snobbete 🙂 Jeg hadde ikke egen matte i starten, men nå kunne jeg ikke sett for meg å gjøre det uten. På rene yogakurs vil jeg tro at det er et must ja.

 3. Yngvild

  Yoga er fantastisk deilig! Enig med deg at det er en blanding av godt og vondt mens man holder på, men etterpå gir det den beste følelsen! Jeg er dessverre altfor dårlig til å trene yoga hjemme selv, må liksom på en time for å komme i gang. Burde virkelig skjerpe meg der!

 4. Kristine

  @Yngvild: Superdeilig – kjenner at kroppen virkelig trenger det!
  Jeg er også for dårlig til det dessverre, det er derfor disse timene er så fint å supplere med 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *