Kyllingquesadillas

Hei dere!

Da kommer en litt forsinket middag til dere, passer fint å lage i morgen eller på fredag;

IMG_9955 (1)

Kyllingquesadillas
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
  1. 4 lomper
  2. 150 g kylling
  3. 2 ts tacokrydder
  4. 1/4 rødløk
  5. en liten neve revet ost (jeg har brukt mozzarella)
  6. 2 ts ketchup u/sukker
  7. 2 ts philadelphiaost
Instructions
  1. Smør philadelphiaost på to lomper og ketchup på de to andre (de du skal legge på toppen).
  2. Skjær kylling i små biter og stek i en panne med litt tacokrydder.
  3. Fordel kyllingen og finhakket rødløk på lompene med philadelphiaost, deretter revet ost. Legg på de andre to lompene som et lokk.
  4. Tørrstek quesadillaene i en panne, 2-3 minutter på hver side på middels varme til osten er smeltet og lompen har fått en stekeskorpe. Skjær i fire kakestykker.
Notes
  1. Ønsker du å bruke vanlig tortillas kan du selvfølgelig det, men lomper gjør virkelig nytten her synes jeg.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9958 (1)

Som tilbehør kan du gjerne ha guacamole, salsa og mager kesam til.

Håper det smaker! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *