Kylling tikka og merinoull

Hei!

Her kommer dagens middagstips;

IMG_9854

Kylling tikka med blomkålris
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 700 g kylling
  2. 1 boks hakkede tomater
  3. 2 ss tomatpuré
  4. 1/2 paprika
  5. 1/3 løk
  6. 1 hvitløksfedd
  7. Krydder: Curry, cummin, kardemomme, kanel, chili, ingefær og sennepspulver
  8. 4 ss gresk yoghurt
  9. 1 blomkål
  10. 1 ss smør
  11. en klype salt
Instructions
  1. Skjær kylling i terninger og stek sammen med grovhakket løk, finhakket hvitløk og krydder. Tilsett paprika i terninger, hakkede tomater og tomatpuré og stek i et par minutter til, ta pannen av plata når du rører inn gresk yoghurt til slutt.
  2. Bruk et rivjern og rasp blomkål, ha i en kjele med litt smør og salt og kok/stek under stadig omrøring i 6-7 minutter.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Håper det smaker! 🙂

.

/sponsorlink

IMG_9073-side2

Jeg bor i denne tightsen for tiden, toppen bruker jeg ofte på trening. En liten heads-up i forhold til dere med lange smekre ben, tightsen er litt kort. Passer nok best til oss med litt kortere ben 😉
I dag ble det litt endringer i både treningsplaner og annet da lille mini ikke er helt i form, trening, regnskap og forlagsmøte måtte utsettes.
 
Apropos det, Cappelen Damm og jeg skal diskutere planer for når bok nr 4 kommer ut på nyåret. Jeg lurer på hva som er mest interessant for dere; Foredrag? Meet & greet? Boksignering?

7 kommentarer til “Kylling tikka og merinoull

  1. Nadia

    Gjerne alle tre, altså foredrag, meet and greet og boksignering. Mek blir glad for uansett hvis du kommer til Tromsø å gjør en av delene. Gjerne foredrag, hvis jeg skulle velge. 🙂

  2. Kristine

    @Nadia: Jeg tror det i tilfelle blir i Oslo-området, men kommer gjerne en tur til Tromsø om noen vil ha meg der :mrgreen:

    @Eva Britt: Så hyggelig, og du er jo så flink til å lage mye av det ser jeg. Tusen takk! ♥ 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *