Kanelsnurrpannekake

/sponsorlink

Hei og hopp!

Dagen i dag startet på best mulig måte – nemlig lykteverksted i barnehagen der jeg og mini lagde to fine lykter. Eller, det vil si jeg klistret og limte på mens han spiste pepperkaker og passet på at alt ble gjort riktig. Godt teamwork vil jeg si.

I dag får dere denne godbiten som kan spises enten som frokost, mellommåltid eller kveldsmat;

IMG_9209

Veldig enkel å lage, for jeg har nemlig «jukset» og brukt en pannekakemiks. Sammen med litt eplemos og krydder så er du plutselig en kanelsnurrpannekake rikere.

Kanelsnurrpannekake
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 60 g pannekakemiks
 2. 1 egg
 3. 30 g melk
 4. 1 ss sukrin gold
 5. 1-2 ts kardemomme
Kanelfyll
 1. 70 g eplemos u/sukker
 2. 1-2 ts kanel
 3. 1-2 ts sukrin gold
Instructions
 1. Pisk miksen sammen med egg, melk og krydder/søtning og hell i en smurt panne.
 2. Rør sammen eplemos med krydder/søtning og snurr rundt i pannekaken på toppen, sett deretter hele panna i ovnen og stek på 200 grader i 6-7 minutter.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Du finner andre pannekakemikser fra både Scitec og Nanox som er hakket bedre og søtere på smak, men fordelen med sin er at den er billigere, og siden den ikke er så søt kan man også bruke den som middagspannekake og ellers smaksette som man ønsker.

IMG_9207

Håper det smaker!

Helt til slutt vil jeg dele noen av de siste innkjøpene mine på iherb – vet at det er flere avhengige der ute;

ATK-07705-3-checker

Peanut butter cups   //   Mineral-mascara   //   Vitaminbjørner   //   Ny questbar pumpkin pie   //   Non-stop   //   Neglelakk Mulberry

Litt skeptisk til den nye questbaren, men må jo nesten teste ut den også. Neglelakk til jul er også noe jeg plutselig fikk for meg, så da krysser jeg fingrene for at det dukker opp før jul.
Dette over er ikke én og samme pakke, bare så det er sagt – det er bedre å dele opp slik at hver pakke kommer under 350 kr inkl. frakt, så slipper man mva og toll.

Og med det ønsker jeg dere en riktig fin fredag! ♥

10 kommentarer til “Kanelsnurrpannekake

 1. Kristine

  @Mari: Ja, men du må nesten prøve deg frem med riktig mengde da pannekakemiksen inneholder litt forskjellig (fortykningsmiddel m.m) 🙂

 2. Tone

  Ser kjempegodt ut, denne skal prøves!:-) Ang. questbarene, så har jeg sett at de har begynt å bruke palmolje og lurer da på hva du tenker om det ift. næringsinnholdet?

 3. TonjeMaa

  Den pannekaken skal jeg definitivt prøve! Så utrolig godt ut! Når det kommer til questbarene bestilte jeg de fra hjemmesiden da de kom ut. Jeg ble så uuuutrrrrooolliiig skuffet! Den smakte bare…altfor søtt og kunstig. Absolutt ikke ‘pumpkin’. Jeg klarte en halv før jeg ble dødskvalm. Den er bittelitt bedre oppvarmet, men fortsatt skuffende. Jeg syntes heller ikke den mint chocolate chip var noe god, så quest har virkelig skuffet i det siste. Har du smakt den? Hva syntes du? 🙂 håper den nye smaken faller i smak hos deg og god helg! 🙂

 4. Kristine

  @Tone: Det var jeg ikke klar over, så synd 🙁 Jeg tenker ikke noe særlig over næringsinnholdet i seg selv, det handler mer om miljøet.

  @TonjeMaa: Æsj.. nå ble jeg i hvert fall skeptisk, jeg likte nemlig heller ikke chocolate mint 🙁
  Får vente å se, kanske jeg gir de bort 🙂 God helg! :mrgreen:

 5. Lina

  Åh ej köpte pumkin Quest när jag va i USA i november, tyckte den va supergod 🙂 jaa den är väldigt söt, men den blir lite mer som en dessert 🙂 men så älskade ej og mint chocolate chunk så 🙂 men ja såg nettopp att de faktiskt he palm oil i questbarsen :-/
  Superfint nagellack härlig julefarge 🙂

 6. Maria

  Hei! Takk for flott blogg. Jeg har trent styrke i rundt ett år, men etter at jeg har begynt å prøve oppskriftene dine har jeg også gått ned i vekt, og er superfornøyd. Så du er en kjempeinspirasjon.
  Over til noe annet, jeg bakte proteinkonfekten fra juleheftet ditt og de ble supergode. Men problemet var at de ble litt klissete pga sjokoladen rundt ( smeltet kokesjolade) , og skal bake dem til en tilstelning. Noen tips til hvordan de kan bli mindre klissete å ta på?

 7. Kristin

  Jeg likte faktisk denne Quest-baren veldig godt! 🙂 Får litt sånne «smågodt» assosiasjoner ala Candy King (den er søt ja, men falt i smak hos meg). Og…….så har den GLASUR!! 😆 😎

  Ha en fin adventssøndag!

 8. Kristine

  @Lina: Da håper jeg at den faller i smak her også, jeg er jo en real søtmoms 🙂 Takk for det!

  @Maria: Så hyggelig, og gratulerer! 🙂 Du kan fryse de, da stivner sjokoladen raskere. De blir litt klissete i romtemperatur, da kan du i verste fall rulle de i kakao e.l.

  @Jules @ WolfItDown: Det var supergodt, eplemos må brukes oftere 🙂

  @Kristin: Oi, ok da fikk jeg litt troen igjen. Er spent! 🙂 Ha en fin uke! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *