Kyllinglasagne

Heisann!

I dag får dere en litt annen vri på lasagne;

IMG_9196

Det er litt av hvert i denne da jeg måtte rydde i kjøleskapet her om dagen.

Kyllinglasagne
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g kyllingkjøttdeig
  2. 1 kjøttpølse
  3. 4 pastaplater
  4. 1 boks hakkede tomater
  5. 2-3 tomater
  6. 2 ss ketchup u/sukker
  7. Spisskummen, oregano, salt, pepper, paprikapulver, kanel
  8. 2 ss fetaost
  9. 1/2 rødløk
  10. en neve revet gulost
Instructions
  1. Stek kyllingkjøttdeig sammen med krydder, ketchup, en boks hakkede tomater og grovhakkede tomater.
  2. Legges lagvis i en ildfast form med hakket kjøttpølse, rødløk, fetaost og pastaplater. Husk å avslutte med kjøttsausen.
  3. Strø revet ost over toppen og bak i ovnen på 200 grader i 28 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9192

Grateng, gryter og lasagne er perfekt om man har restemat eller annet man må bruke opp før det er for sent – vi må ikke kaste mat! 🙂

Håper det smaker!

Helt til slutt noen flere tips for å unngå kasting av mat;

Rydd kjøleskapet
Få orden og oversikt over hva du har på kjøkkenet ditt av mat. Ofte blir matvarer stående bakerst i kjøleskapet, og dermed glemt lenge før holdbarhetstiden. 

♥ Lag lister
Skriv handlelister slik at du unngår å kjøpe noe du allerede har. Når du har planlagt litt på forhånd, er det mindre sannsynlig at du kjøper noe du ikke har bruk for.

♥ Frys det
Har du vært på storhandel eller har matrester, så frys det ned. 

♥ Lag noe godt
Grønnsaker som synger på siste vers kan du bruke i supper, moser, puréer, gryter eller gratenger. Frukt og bær kan brukes i smoothies, iskremer, syltetøy og muffins.

IMG_9828-side

🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *