Snacks og sporty julegavetips

/sponsorlink

Heisann!

En litt annerledes rett til dere i dag, denne dip´en kan enten fungere fint til snacks eller som tilbehør til middagen.

IMG_9856

Søtpotet- og hummusdip
Write a review
Print
Ingredients
 1. 1 søtpotet
 2. 200 g (kokte) kikerter
 3. 2 ss smør (eller tahini om du har)
 4. 1/2 hvitløksfedd
 5. 1-2 ts salt
Instructions
 1. Skrell og kok søtpotet til mør, det går raskere om du skjærer den i mindre biter. Mos sammen med kikerter, smør, hvitløksfedd og litt salt.
 2. Dypp valgfrie grønnsaker i dipen, for eksempel selleri, gulrot, søtpaprika, reddik eller brokkoli.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9877

Helt til slutt har jeg 8 julegavetips til dere. Mest av alt fordi jeg synes det er koselig å lete frem og sette sammen en collage, men også fordi jeg får noen tips selv i prosessen. Og litt fordi jeg er inhabil, stolt av bøkene mine og synes de passer som gave til noen du er glad i 😉

Ta en titt om du er interessert, eller hopp over om du er ferdig med alle gavene.

julegaver-down

Under finner du linker til alle produktene:

Sunne kokebøker   //   Treningsdagbok   //   Tøfler    //   Bøff   //   Superundertøy-tights   //   Superundertøy-overdel   //   Gavepakke sjokolade   //   Pannekakemiks

Jeg har også en adventsgave til dere. Jeg har lyst til å dele ut 3 sunne julehefter hver søndag frem mot jul – siden det ikke ble i går, så tar jeg det i dag.
Sunnejulefristelser
(Bestillingsskjema finner du her)

Legg igjen en liten hilsen og jeg trekker vinnerne på lørdag.

Og en liten notis, eller et slags ønske, helt til slutt. Selv om jula handler om kos, mat og julegodt så er det rom for å spise variert og sunt. Ja, tenk det – det er lov og mulig å lage julegodt uten sukker. Selv om det ikke er for alle, så er det unødvendig å si noe negativt om de som velger det. Det er ikke én måte å spise på, kose seg eller ha førjulstid på. Vi er alle enige i at det ikke er bra om fokuset blir ekstremt eller snevert, men la oss respektere at folk tar ulike valg. Jeg, aka proteindama, spiser faktisk mer av vanlig julegodt enn jeg baker av sunt, men vet at det er mange med diabetes og annet som ikke ønsker det og da skal de få lov til det. Man kan godt bli lei av sunnhetsfokuset, men det behøver ikke å bety hysteri eller forstyrrelser. Ikke glem at vi er og skal være forskjellige, og det er ingen som kan si at de vet best for absolutt alle.
🙂

55 kommentarer til “Snacks og sporty julegavetips

 1. Mia

  Takk for god inspirasjon og takk for at du er et sunt forbilde 🙂 Jeg har dessverre diabetes type 1 og en virkelig kranglette kropp som ikke vil ha sukker overhode… Jeg bruker derfor mye tid på å teste ut alternativer og søker inspirasjon 🙂 Jeg finner ofte mye godt her inne som gjør det lettere for meg å kunne kose meg 🙂 Jeg ønsker meg julehefte ditt 🙂

 2. Julie Marie Kinneberg

  Den hummusen så utrolig god ut, skal absolutt prøves. Du er en stor inspirasjonskilde, sitter og får vann i munnen hver gang du legger ut nye oppskrifter. Gleder meg til å kokkelere og prøve julegodisoppskriftene dine når jeg kommer hjem til jul. I julen skal man jo kose seg, men elsker at det finnes litt sunnere snop som man kan kose seg med med god samvittighet i hele desember. Hadde vært utrolig gøy å vinne jule-godisheftet ditt!

 3. unni

  Du har en flott blogg! Bra å kunne velge sunnere alternativer hvis man vil, og fint å ha en blogg som din så mulighetene er i umiddelbar nærhet 🙂 Juleheftet ditt er på ønskelista 😉

Det er stengt for kommentarer.