Pitapizza

Hei!

Stikker innom med dagens middagstips;

IMG_8325

Pitapizza
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 4 pitabrød
  2. 400 g karbonadedeig
  3. 2 ss tacokrydder + 2 ss vann
  4. 2 ts oregano
  5. 1 pakke bacon
  6. 3-4 ss ketchup u/sukker
  7. 1 neve revet gulost
Instructions
  1. Stek karbonadedeig med tacokrydder og litt vann til du får en saftig kjøttsaus
  2. Ha ketchup over pitabrødene, fordel karbonadedeigen over, deretter gulost og til slutt bacon
  3. Stek i ovnen på 180 grader, gjerne grillfunksjon, i 12-15 min til osten er gyllen og baconet sprøtt
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Ekstra smart er det dersom man har barn som ønsker litt forskjellig fyll, da kan de legge på det de vil ha på pizzaen selv.

IMG_8322

Dette er bare et forslag til pizzafyll, du kan lage med skinke, salami, pesto, paprika, ananas, banan m.m.

IMG_8323

Ha en fin lørdag!

Og du? Når du opplever kjipe ting, snu fokuset over til noe annet. Tenk over alt det gode du har i livet ditt og tro på alt godt som skal skje fremover ♥

4 kommentarer til “Pitapizza

  1. Karoline

    Er veldig fan av speltlompepizza og de kan jo varieres i det uendelige. Takk for gode sluttord, de appellerte veldig til meg i dag. Ha en fin lørdag 🙂

  2. Kristine

    @Karoline: Lompepizza er en stor favoritt, men noen ganger er det godt med tjukkere bunn også 🙂 Håper du får en fin start på ny uke!

    @Silje: Takk for det! God mandag 🙂

    @WencheS: Jeg bruker helt vanlig pitabrød, det er heller mengden man kan passe litt på om man vil ned i vekt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *