Lykke på kjøkkenet

/annonse drLykke og sponsorlinker

Heisann!

Trenger du motivasjon på kjøkkenet, så hjelper det med nye kjøkkenting og interiør – det fant i hvert fall jeg ut for litt siden. Jeg fikk en pakke fra drLykke med de lekreste kopper, stativ og kakeboks og fem minutter etterpå sto jeg og rørte sammen både muffins og cookies.

Under deler jeg både produktene og oppskriftene med dere;

IMG_8771

♥ Cookie-glasskrukke finner du her
♥ Rosa Enjoy kakeboks finner du her

Oppskrift på sunnere cookies (8 stk):

100 g speltmel
100 g havremel
150 g sukrin gold
1 ts bakepulver
0,5 ts salt
12 dråper stevia vanilje
80 g melange/smør
1 egg
70 g sukkerfri sjokolade

Bland alt det tørre sammen i en bolle, rør deretter inn smeltet smør/melange, sukrin gold, stevia og et egg. Grovhakk sjokolade og jobb inn i deigen, la den gjerne stå og hvile i fem minutter. Formes tykke og litt flate på et bakepapir. Inn i ovnen på 170 grader i 12-14 min.

IMG_8738

♥ Koppene med Eiffeltårnet finner du her

IMG_8773

♥ Serveringsbrett finner du her

Oppskrift sjokolademuffins (5 stk):

2 egg
2 ss kesam
30 g sukrin gold
20 g mandelmel
20 g sjokoladeprotein
1 toppet ss kakao
1 ss fibersirup
en klype salt

Skill eggene i to separate boller, pisk plommene sammen med kesam, sukrin gold og sirup. Tilsett deretter mandelmel, proteinpulver, kakao, og en klype salt – pisk sammen til en seig røre. Stivpisk eggehvitene til de er helt stive og vend forsiktig inn i sjokoladerøra med en skje/slikkepott. Fyll opp i muffinsformer og stek på 175 grader i ca 12 min.

Rør sammen en glasur av kakaopulver, sukrinmelis og vann.

IMG_8748

♥ Muffinsformene finner du her
♥ Stjernestativet finner du her

Det er salg på flere av disse produktene og mer til på drLykke og du skal selvfølgelig få gode priser via meg – kanskje du kan handle noen julegaver der også?

Registrer deg på giveaway her og motta en rabattkode som gir 100 kr i avslag om du handler for over 399 kr.

Fortsatt god tirsdag og takk til alle som har bestilt den nye boka mi *bukkeogneie*

6 kommentarer til “Lykke på kjøkkenet

  1. Katrine

    Når man skal bake kjeks o.l. Hva kan jeg eventuelt bytte ut smør med? Spiser aldri smør så har det aldri i hus da jeg er student. 🙂 har pleid å droppe det, og det fungerer det også, men har du noe annet tips?:) gleder meg forresten til ny bok!

  2. Turid

    Hei! Jeg skulle lage cookiesene, men det er jo nesten ingen væske? Deigen ble knusktørr, men jeg tilførte litt melk, og da gikk det bra!

  3. Kristine

    @Katrine: Du kan gjerne droppe det eller bruke kesam/yoghurt e.l. istedet, men da blir de myke/tørrere som kake 🙂
    Tusen takk for det!

    @Turid: Hm, sikkert fordi jeg brukte et xl-egg – fint at det ordnet seg! 🙂

  4. Mari

    Hei!
    Jeg lurer på hvor mye pulver fra «proteinrike pannekaker» som er passe til frokost /lunsj? Hvor mange kalorier er ok inntak til frokost som normalvektig?

    På forhånd takk!

    Hilsen Mari

  5. Kristine

    @Mari: Det kommer helt an på hvordan og hvor mye du spiser den dagen – ganske umulig å gi et fasitsvar 🙂 3-400 kcal? Spis til du blir mett er mitt råd.

    @kathrin: Ja, 3-4 ts bør være fint – smak gjerne til selv også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *