Sunnere livsstil med Kristine Weber

Åh – jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger på den nye boka mi. Dere skryter så mye at jeg nesten begynner å tro på dere.

Jeg føler meg alltid teit når jeg skal skrive slike ting og det er alltid en del av meg som holder igjen fordi jeg er redd for at det skal høres klisjé ut, men fader heller – takk for at dere følger meg, lager maten min, leser det jeg skriver, og støtter meg. Takk for at dere gir meg muligheten til å jobbe med det jeg elsker overalt på jord, og takk for at dere legger igjen kjærleik og fine ord.

Jeg er ikke så flink til å dele så mye mer av meg enn mat og jobb, men jeg er evig takknemlig og bena er fortsatt godt plantet på jorda. Jeg blir like glad og overrasket over all positiviteten deres, og jeg har til og med vært så heldig å få nærmere kontakt med en del av dere.

Uten dere lesere hadde jeg hverken kunnet eller villet gjøre det jeg gjør hver dag.

Sunnere livsstil_forside
Foto: Rolf-Ørjan Høgset

Dette er nr 4 i rekken og min favoritt hittil. Grunnen til det er at det er en komplett bok fra meg, altså med oppskrifter, treningsprogrammer, bilder av øvelser, ukemenyer og ikke minst kostholdsplaner. Jeg vet at folk betaler tusenvis for dette, og nå får du altså alt i én og samme bok.

Det fine med denne boken er at den representerer mye av meg, altså hvordan jeg spiser og trener. Det er også første gang jeg velger å stå som «modell» uten dietter eller konkurranser i nær fortid eller fremtid.

For bok 1: Kristine som konkurranseklar
For bok 2: Kristine på diett
For bok 3: Kristine som gravid
For bok 4: Kristine helt vanlig

Boka kommer 6.januar og kan forhåndsbestilles HER

Ønsker du å gi den i julegave kan du altså printe ut coveret og skrive på at gaven dukker opp på nyåret – det er da man ofte ønsker å starte med en sunnere livsstil 😉

18 kommentarer til “Sunnere livsstil med Kristine Weber

 1. Yngvild

  Gratulerer så mye med ny bok! Du er flink!!
  Må bare si at jeg synes coverbildet var fantastisk flott! Du ser så frisk, glad og sunn ut!!

 2. Lin

  Gratulerer så mye!

  Som Yngvild over her skriver; jeg synes også at coveret på boka var veldig flott! Det så veldig friskt og fint ut, og du ser ut som du stråler! Og masse god energi fra den grønne skogen bak! 🙂

 3. NIna Eivindsen

  Nå har jeg fått kikket godt og lenge igjennom juleheftet, og fy søren så mye digg 😀 !! Gleder meg til å ta fatt på julebaksten! Har mange av de aktuelle ingrediensene i skapet,men har vært litt avventende da jeg ikke har så god kjennskap til bruksområdene. Men nå gleder jeg meg til å prøve ut den sunne julebaksten 😀 Skal uten tvil også bestille den nye boka! For ei dame! Så dyktig og inspirerende-og for en energi du utstråler 🙂
  Ønsker deg en super dag-og takker for alle oppskrifter du deler! Appen er bare helt genial!

  Klem Nina

 4. Maria

  Jeg er til vanlig en veldig stille følger av deg, både på bloggen og Istagram. Men når jeg såg at du igjen kom med ny bok ble jeg kjempe glad og må bare få skryte litt av deg! Har alle de tre foregående bøkene, og du har vært en stor inspirasjon for å legge om livsstilen min. Har tidligere vært veldig aktiv, men oppdaget at jeg spiste for lite og feil. Når jeg i tillegg kjøpte meg et treningsprogram med kostholdsplan som sa at jeg med min vekt og aktivitetsnivå skulle spise over 2000 kcal. bare for å opprettholde vekten, ble det en ny verden for meg. Om jeg skal tippe spiste jeg tidligere 1300-1400 kcal daglig, noe som var alt for lite til å trene fem dager i uken. Etter denne åpenbaringen har jeg gått ned 8 kg ved å spise det som for meg er enorme mengder mat, og jeg har fått en kropp som jeg er så fornøyd med! Mye av denne forandringen var fordi jeg var blitt så inspirert av deg! 🙂

  Nå bruker jeg bøkene dine som inspirasjon for å lage sunnere middager. Dessverre tåler jeg sukrin dårlig i store mengder, og derfor er det mest middagene jeg holder meg til. Men du er en enorm inspirasjon! Nå når jeg i tillegg har oppdaget at jeg er gravid, er du fremdeles et stort forbilde. Jeg håper at resten av graviditeten blir preget av den samme gode formen som jeg har hatt til nå, og at jeg i etterkant kommer tilbake til den sunne og aktive personene jeg er blitt nå. Selv om du har skrevet endel om graviditet før, skulle jeg ønske at det var enda mer. Kanskje enda litt mer detaljert om hva du spiste, og hvordan formen din egentlig var? (Kan hende jeg at oversett at du har skrevet om det?) Jeg er selv trøttere enn jeg pleier å være (men er bare 11 uker på vei, så det er jo naturlig), men jeg får ofte dårlig samvittighet om jeg ikke er i aktivitet likevel, og det påvirker humøret, som igjen påvirker energier. Og da blir det jo en ond sirkel.

  Jeg gleder meg i alle fall til boken din kommer, og jeg tror jeg skal ønske meg den som motivasjon etter fødsel! Du er en veldig stor inspirasjon for meg, og det tror jeg du kommer til å være i land tid fremover! Stå på videre Kristine! 🙂

 5. Tilbaketråkk: Lykke på kjøkkenet | Mat for muskler

 6. Kristine

  @Hannelore: Det håper jeg og! Gratulerer på (veldig) forskudd :mrgreen:

  @Yngvild: Tusen takk! Så hyggelig å høre – det var det jeg/vi ville formidle 🙂

  @Lin: Tusen takk ♥ Jeg vil spre sunn glede så da tenkte jeg hva bedre enn å hoppe, smile OG være ute i skogen :mrgreen:

  @NIna Eivindsen: Åh så hyggelig! Så bra at det falt i smak – du må jo få brukt alle ingrediensene som står og venter i skapet :mrgreen: Takk – ha en super dag ♥ Klem

  @Positivt For Deg: Tusen takk fine Camilla ♥ Håper du får en fin uke!

 7. Camilla

  <3 Er så glad på dine vegne!
  Jeg håper jeg finner "min greie" som jeg kan leve av, etter hvert 🙂

 8. Lea

  Så gøy! Gleder meg til enda ei bok fra deg 😀 Du inspirerer og motiverer!

  Har et lite spørsmål. Hvorfor alltid glutenfritt? Har du en form for glutenintoleranse selv, eller hva ser du på som fordelene med å kutte gluten fra kostholdet?

  Ha en fin kveld videre! 🙂

 9. Kristine

  @Camilla: Tusen takk ♥ Det er jeg helt sikker på at du gjør!

  @Lea: Tusen takk! :mrgreen:
  For meg så er det ikke det faktum at det er glutenfritt som er viktig (det er en bonus for alle de som lider av glutenallergi), men jeg har alltid foretrukket å bruke tørrvare (typisk havremel, mandelmel og kokosmel) som er mer proteinrikt (muskelmat er min greie) og gir mer næring enn hvetemel.

 10. Inger Johanne

  http://www.kriweb.no/wp-includes/images/smilies/simple-smile.png

  Gleder meg til boken kommer ut 🙂 Det blir nok et eksemplar både på meg selv og min svigerdatter 😉 Men, jeg har et annet spørsmål til deg. I går sendte jeg bestilling på juleheftet ditt og fikk beskjed om takk for bestillingen. Så jeg regnet med at det kom en epost med betalingsinfo mm for å fullføre bestillingen. Men, det har jeg ikke fått. Jeg har sjekket søpppelposten også. Jeg har jo ikke lyst til å trykke på bestill en gang til for da får jeg antakelig plutselig to eksemplarer ?
  Hilsen Inger Johanne

 11. Kristine

  @Inger Johanne: Så hyggelig å høre! 🙂 ♥
  Fikk du ikke en mail tilbake da du bestilte? Da har du kanskje skrevet feil mailadresse i bestillingen (om det heller ikke var noe i søppelpost). Prøv gjerne igjen, jeg ser om det blir dobbelt og sletter eventuelt den ene 🙂

 12. WencheS

  Gratulerer med ny bok:-) Har ikke de forrige bøkene, men denne skal jeg definitivt kjøpe. Tror dette kan bli en god hjelp da jeg nå prøver å legge om kostholdet og gå ned i vekt, er også ganske motivert for dette nå 🙂 Kan forresten boka bestilles signert?

 13. Kristine

  @Jules @ WolfItDown: Tusen takk!! :mrgreen:

  @WencheS: Hyggelig å høre! Alle bøkene mine er for øvrig til god hjelp med omlegging av kostholdet og sunnere livsstil 🙂 Det kan godt være at jeg tar meg en tur til forlaget på nyåret og signerer en del bøker om det er av interesse, men det tør jeg ikke å love nå.

Det er stengt for kommentarer.