Myk proteincookie med peanøtt og sjokolade

/sponsorlinker

Hei!

Jeg har laget proteinbarer i alle slags mulige former og smaker, men får stadig nye idéer. Denne, med det lange, fengende navnet, seiler opp på topplisten og her sere dere grunnen;

IMG_8998

IMG_9017

Laget på bare et par minutter – her får dere oppskriften;

Proteinsjokoladepeanøttcookie
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 40 g peanøttmel
  2. 10 g vaniljeprotein
  3. 30 g fibersirup
  4. 1 ss vann
  5. en klype salt
  6. Fyll: 2 ss/30 g sjokoladepålegg
Instructions
  1. Bland sammen peanøttmel, vaniljeprotein, fibersirup og en klype salt. Tilsett en skje vann til du får en knakonsistens, form to flate rundinger.
  2. Smør sjokoladepålegg på den ene, sett den andre på som et lokk og sett hele godbiten i fryseren en times tid.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Har du ikke det aktuelle sjokoladepålegget, kan du enten bruke philadelphia sjokolade eller blande sammen selv av original kremost, kakao og valgfri søtning.

IMG_9001

En solid sak du kan dele med en du er glad i, i overkant av 420 kcal for hele.

IMG_9008

Og med det ønsker jeg dere en riktig god helg ♥

2 kommentarer til “Myk proteincookie med peanøtt og sjokolade

  1. MalinB

    Er det noe jeg kan bruke i stedet for fibersirup? Jeg skjønner at det kanskje ikke blir like sunt da, men økonomien har ikke råd til fibersirup atm:(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *