Ørret med parmesanlokk og poteter

Heisann!

Snøen sniker seg stadig på oss, og bortsatt fra at jeg fortsatt ikke har fått ut fingeren og fikset pigger på løpeskoene, så settes det veldig pris på. Det blir både lysere og mer julestemning av det. 

Her får dere dagens middagstips;

IMG_8943

Ørret med parmesanlokk og poteter
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 ørretfileter
  2. 4-5 amandinepoteter
  3. 3-4 skiver parmesanost
  4. 3-4 ss lett creme fraiche
  5. salt og pepper
  6. 1 ss smør/olje
  7. Persille til pynt
Instructions
  1. Vask og kok potetene i en kjele med vann i 10-15 min. Del de i to, legg i en ildfast form og ha litt smør/olje, salt og pepper over.
  2. Legg ørretfiletene i en/samme ildfast form med skivet parmesan over. Bak i ovnen på 200 grader i 15 min sammen med potetene.
  3. Servér med creme fraiche og persille.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_8946

Velbekomme!

Ha en super dag!

IMG_8876

4 kommentarer til “Ørret med parmesanlokk og poteter

  1. Silje

    Hei! Hvordan er posisjonen din på liggende og foroverbøyd sidehev? Foroverbøyd sier seg jo selv men kan man ligge med magen på skråbenk ved dårlig rygg?

  2. Kristine

    @Silje: Hei! På liggende sidehev så ligger jeg faktisk på siden og opp med en arm med en hantel – viktig at lillefingeren peker oppover 🙂 Bytt side annenhver gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *