Svin med eple og mozzarella

/sponset behandling

Heisann!

Her får dere dagens middagstips;

IMG_8900

Glasert svin med eple og grønn mos
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g ytrefilet av svin
  2. 1 eple
  3. en håndfull (små) asparges
  4. 1 ss sukrin gold
  5. 500 g frossenpose med blomkål og brokkoli
  6. to never spinat
  7. 1 ss smør
  8. 100 g mozzarella(kuler)
  9. salt og pepper
Instructions
  1. Skjær svin i mindre biter og stek i en panne. Tilsett eple i terninger, små asparges kuttet i to, og en skje med sukrin gold. La sukrinen smelte godt inn over både svin og eple.
  2. Kok brokkoli, blomkål og spinat i 5-6 minutter. Mos med en stavmikser, og smak til med litt smør, salt og pepper.
  3. Servér med mozzarellaost.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_8896

En deilig kombo av salt og søtt – dette må dere prøve! 🙂

Ellers var jeg hos frisøren min igjen i går, jeg liker å henge der. Mye skravling, humor, god kaffe med melk, interiør og dessuten hudpleie.

Hanne som jobber på Fresh-Up Hudpleie fikset brynene mine i går.

IMG_1708

Metoden hun bruker heter Microblading og er en ny teknikk som tegner inn hår innimellom hårene – på den måten blir det et veldig naturlig resultat. Det «skrapes» inn i huden og derfor er det ingen tatoveringsmaskin som brukes. 

Overskuddsfargen vil gå litt bort, så man pleier å fylle på et par ganger.

IMG_1657-side

Håpløs kvalitet på mobilbilder, men det måtte gå fort på grunn av mini som har blitt en liten klatremus 😉

Hanne/Fresh-up Hudpleie holder som sagt til på Greverud, hos Studio X. Har du vurdert å fikse litt på brynene selv, så kan jeg varmt anbefale henne.

God tirsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *