Med eple, mandler og fetaost

/inneholder sponsorlink

Hei og god mandag!

Ny uke, ny kjøttfri dag;

IMG_0090

Denne retten tar kun få minutter å lage, enkelt og veldig godt.

Grønnsaksblanding med eple, mandler og fetaost
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 500 g frossenpose med gulrot, kålrot og brokkoli
 2. 1/2 eple
 3. 4 ss kesam og litt sennep (som dressing)
 4. 2-3 ss fetaost
 5. 2-3 ss mandler (eller andre nøtter)
 6. salt & pepper
Instructions
 1. Kok grønnsakene i 2 minutter, tilsett eple, fetaost og litt salt og pepper. Lag dressing ved siden av og strø mandler over for litt crunch.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_0086

Når basen er grønnsaker er det veldig enkelt å tilsette frukt, ost og nøtter etter ønske – prøv noe helt nytt! Og når man velger å spise grønnsaker til middag, så er det viktig at du tilsetter proteiner og fett – ikke bare på grunn av smak, men aller mest for at du skal holde deg mett lenge.

Ellers var det mange som våknet til snø i dag, og personlig synes jeg det var hyggelig. Litt kjedelig at det har gått over til regn og vått nå, men satser på at vinteren kommer om ikke så altfor lenge. Snø = lys = jul. (Ja, jeg gleder meg veldig til jul).

2xu

Jeg fikk endelig prøvd den nye thermal tightsen til 2xu i dag, og hurra for høyt liv på den. Er du engstelig for at de ordinære tightsene er gjennomsiktige, kan jeg garantere at denne ikke er det takket være litt tykkere stoff. Den er ikke like varm som Röhnisch sin thermal tights, så denne kan jeg bruke både ute og inne.

IMG_8893
Jakke    //    Tights    //    Sko

Elsk på jakka/parkasen fra Kari Traa, den så fin å bruke nå som det er midt mellom høst og vinter. Mine to favorittfarger; mørkegrå utenpå og knallrosa inni.

Nå blir det en treningsøkt før jobben fortsetter – god mandag dere ♥

10 kommentarer til “Med eple, mandler og fetaost

 1. Jules @ WolfItDown

  Så spennende blanding 😀 Er glad i slike retter type lunsalat 😀 Også en spennende kombinasjon da gitt!

  Her var det guffent i dag også, men ikke snø riktig enda! Håper du har hatt en finfin start på uken 🙂 xx

 2. Madelen

  Jeg bruker også å lage den typen salat, men istedenfor mandler og fetaost bruker jeg kyllingskinke, kalkunskinke eller tunfisk på boks. Og som variasjon til eple er det godt med ananas 🙂

 3. Maren

  Hei, har ett lite spm vedr. Kalorier som jeg håper du kan svare på. Skal iløpet av en uke ha 11200 kalorier, altså 1600 daglig. Greier ikke alltid å fylle opp kalorikvoten, og forrige uke, altså til og med igår spiste jeg ca 10000 ila uka. Kan jeg da spise 1200 ekstra uka her uten å legge på meg? Tusen takk for svar 🙂

 4. Kristine

  @Pantora: Helt enig! ♥

  @Jules @ WolfItDown: Liker så godt sånne retter noen ganger, plukke ut det beste jeg vet og sette sammen 🙂 Her var det 0 grader og frost i dag, brr.. glatt å gå i oppoverbakker med vogn da gitt. Ha en super dag!

  @Madelen: Så deilig, liker så godt at man kan variere så mye. Anbefaler også pære eller persimon 🙂

  @Maren: Ja, det synes jeg du bør – du ligger allerede på et veldig lavt nivå :/

  @Erle: Snapchat: kriweb 🙂

 5. Maren

  Tusen takk for svar:) er kun 155cm høy så kan vel ikke spise så mye mere? Trener ingenting foruten at jeg går minimum 10 000 skritt daglig pluss stallarbeid/ridning og aktiv jobb tre dager i uka, så har ikke så høyt aktivitetsnivå. Men tuuusen takk for svar, du er en kjempeinspirasjon:)<3

 6. Kristine

  @Maren: Jo, det er nok langt unna dagsbehovet ditt fortsatt dessverre, men jeg regner med at du får kyndig hjelp 🙂 Tusen takk ♥

Det er stengt for kommentarer.