Love Röhnisch

/sponsorlink

Denne helgen får du 25 % på alt fra Röhnisch – hurra!

IMG_1493-side-down

Varm tights og jakke, anti-shake tights, yogatopp og brukt senest i dag – min kjære vest som du ser under.

IMG_8836

I dag hadde jeg gleden av å jogge hjem med to tannkremer som mini på død og liv skulle ha med seg på vei til barnehagen.

Du finner alle plaggene ved å trykke her.

1447396941

5 kommentarer til “Love Röhnisch

 1. Silje

  Fikk dårlig samvittighet når jeg leste at kommentarene uteblir! Kommenterer aldri, men gjør et unntak for å si: takk for at du inspirerer meg til å lære å lage god og sunn mat til familien min. Jeg er spesielt fornøyd med at du stort sett har veldig enkle oppskrifter- og sunne og gode. Eneste jeg ikke har fått til etter oppskrift er bakt søtpotet. Den måtte stå 1,5 time i min ovn og ikke 30 minutter som hos deg før jeg klarte å stikke gaffelen nedi. Gleder meg til å følge deg videre.

 2. Kristine

  @Silje: Det var uvant da kommentarene sakte men sikkert forsvant, men det gjør ikke noe, jeg vet jo at jeg har en god og støttende lesergjeng «i kulissene» ♥
  Tusen takk, veldig hyggelig å høre! 🙂

 3. Lin

  Må henge meg på den.. Er ikke så flink til å kommentere så ofte, men din blogg er en av de få jeg er inne på daglig. Et trivelig innslag, og inspireres og lærer av dine gode middagsretter, desserter og bakverk, med sunne ingredienser og som er enkle å lage. Har laget mange av de, og mange ligger på venteliste 🙂 Så takk for inspirasjon, motivasjon og lærdom 🙂 Ønsker deg ei riktig god helg! 🙂

 4. Lin

  Det var koselig å høre 🙂 Men det er deg vel unt 🙂

  Takk i like måte <3 Har hatt en veldig fin helg hittil. Veldig rolig og avslappende, men akkurat hva som trengtes! 🙂 Det kan være skikkelig godt å "rydde" noen dager helt fri innimellom, og bare gjøre ingenting, pusle litt hjemme og gjøre det som faller en inn <3

Det er stengt for kommentarer.