Sunnere donuts

/inneholder sponsorlink

Hei dere!

I dag kommer en reprise på en oppskrift jeg bruker ofte og har gjort i mange år – det fine med den er at den kan brukes til mye forskjellig bare du endrer størrelse og form.

Her er den brukt som;

Sjokoladedonuts

IMG_8804

Sjokoladedonuts
Yields 12
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 egg
  2. 2 ss mager kesam
  3. 30 g sukrin gold
  4. 20 g mandelmel
  5. 20 g sjokoladeprotein
  6. 1 toppet ss kakao
  7. 1 ss fibersirup
  8. 1 ts bakepulver
  9. en klype salt
Instructions
  1. Pisk egg sammen med søtning og kesam, tilsett tørrvarene litt etter litt.
  2. Hell i donutformer (mine er kjøpt på e-bay) og inn i ovnen på 170 grader i 12-13 min.
Notes
  1. Steketiden varierer etter hvor store former du bruker, husk at de alltid er best rett før de er ferdige for da blir de ikke tørre.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_8806

Som glasur har man flere muligheter, som for eksempel kokoskrem, philadelphia sjokolade, kesam/yoghurt med kakao og søtning, eller smeltet sukkerfri sjokolade.

IMG_8808

Jeg har brukt smeltet sukkerfri melkesjokolade og vanlig kakestrø som pynt.

Ønsker du lyse donuts bytter du bare ut sjokoladeprotein med vaniljeprotein og sløyfer kakaopulveret.

IMG_9735

Håper det smaker!

Mini er ikke helt i slaget om dagen, så nå skal jeg logge av og gi masse mammakos og trøst.

Ha en fin lørdag ♥

5 kommentarer til “Sunnere donuts

  1. Kristine

    @E: Donutform må man ha :mrgreen:

    @kristin: Det blir litt vanskelig, da må du i tilfelle fylle halve muffinsformer og klemme ut en liten runding i midten etter steketid 🙂

    @Merete Freding: Jeg mener jeg søkte på silicone donut molds – eller noe i den duren 🙂

    @Jules @ WolfItDown: Han er mye bedre nå, takk ♥ Håper helgen din også var bra! Her er det litt sol i dag, føles nesten som vår :mrgreen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *