/inneholder sponsorlink
Hei dere!
I dag kommer en reprise på en oppskrift jeg bruker ofte og har gjort i mange år – det fine med den er at den kan brukes til mye forskjellig bare du endrer størrelse og form.
Her er den brukt som;
Sjokoladedonuts

Sjokoladedonuts
2015-11-07 10:31:16

Yields 12
Ingredients
- 2 egg
- 2 ss mager kesam
- 30 g sukrin gold
- 20 g mandelmel
- 20 g sjokoladeprotein
- 1 toppet ss kakao
- 1 ss fibersirup
- 1 ts bakepulver
- en klype salt
Instructions
- Pisk egg sammen med søtning og kesam, tilsett tørrvarene litt etter litt.
- Hell i donutformer (mine er kjøpt på e-bay) og inn i ovnen på 170 grader i 12-13 min.
Notes
- Steketiden varierer etter hvor store former du bruker, husk at de alltid er best rett før de er ferdige for da blir de ikke tørre.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Som glasur har man flere muligheter, som for eksempel kokoskrem, philadelphia sjokolade, kesam/yoghurt med kakao og søtning, eller smeltet sukkerfri sjokolade.
Jeg har brukt smeltet sukkerfri melkesjokolade og vanlig kakestrø som pynt.
Ønsker du lyse donuts bytter du bare ut sjokoladeprotein med vaniljeprotein og sløyfer kakaopulveret.
Håper det smaker!
Mini er ikke helt i slaget om dagen, så nå skal jeg logge av og gi masse mammakos og trøst.
Ha en fin lørdag ♥
Skal vist have skaffet mig donutform :)!
Tips til hvordan jeg kan lage disse uten donut form?
Heisann Hva søker du på slags ord på ebay for å finne slike former?
Merete.
Håper mini føler seg bedre nå!
Ikke dumt med reprise på noe så godt som dette gitt 😀 Håper du har hatt en finfin helg 🙂 x
@E: Donutform må man ha
@kristin: Det blir litt vanskelig, da må du i tilfelle fylle halve muffinsformer og klemme ut en liten runding i midten etter steketid 🙂
@Merete Freding: Jeg mener jeg søkte på silicone donut molds – eller noe i den duren 🙂
@Jules @ WolfItDown: Han er mye bedre nå, takk ♥ Håper helgen din også var bra! Her er det litt sol i dag, føles nesten som vår