Wannabe-oreokjeks

Hei!

Håper dere hadde en fin Halloween i går! Vi var hjemme, og lille M fikk med seg ett knask-eller-knep-besøk før han la seg. Det viste seg å være to veldig søte jenter, så det hele ble en veldig positiv opplevelse og han sto lenge og så etter dem i vinduet. 

I dag kommer det en reprise på disse godbitene, søndag er for mange en bakedag og stilne søtsuget-dagen-derpå-dag.

Sjokoladekjeks med ostekrem

Fyltesjokokjeks2KristineWeber

Fyltesjokokjeks5KristineWeber

Fylte sjokoladekjeks
Yields 14
Write a review
Print
Ingredients
  1. 60 g smør
  2. 1 egg
  3. 40 g sukrin gold
  4. 6 dråper stevia
  5. 20 g kakaopulver
  6. 30 g havremel
  7. 20 g mandelmel
  8. 1 ts bakepulver
  9. en klype salt
  10. Fyll:
  11. 100 g philadelphiaost
  12. 1 ss sukrinmelis
  13. 4 dråper stevia vanilje / vaniljeessens
Instructions
  1. Pisk romtemperert smør, sukrin gold og stevia godt sammen, ha deretter i et egg og pisk videre. Rør inn alle tørrvarene litt etter litt til du får en sjokoladedeig du kan forme med hendene. Legg deigen mellom to bakepapirark eller plastfolie og kjevle utover, trykk deretter ut passende former og ha over på et bakepapir. Bak i ovnen på 180 grader i 10-12 minutter. La de avkjøles på rist før du smører på ostekrem.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Fyltesjokokjeks_KristineWeber

Legg fyll på en kjeks, deretter en til oppå. Du vil få 7 doble kjeks med fyll – fantastisk gode!

Fyltesjokokjeks6KristineWeber

Det mangler et par på bildet, de måtte tross alt kvalitetssikres og godkjennes 😉

Fyltesjokokjeks7KristineWeber

Håper det smaker!

.
Psst.. veldig moro at så mange ville ha juleheftet, takk for alle bestillinger hittil ♥

3 kommentarer til “Wannabe-oreokjeks

  1. Jules @ WolfItDown

    Så deilige da 😀 Må prøve og lage disse i nærmeste fremtid! Vet ikke hva de putter i original Oreoene, men vet kroppen min ikke liker dem så godt, men disse her er jo bare sunne og gode, null tull!

    Haha, kan tenke meg det var spennende med Halloween «bukker» for lille 🙂 Kjekt! Selv tok jeg det lungt, var med et par venner, så grøssere og bare koste oss 🙂 xx

  2. Britt

    Kjempegode, laget dei for andre gong i dag, og blir nok laget igjen, takk for flotte oppskrifter. God helg.
    Britt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *