Spooky bananas

/sponsorlink

Hei!

Jeg hadde egentlig tenkt til å vente med disse til i morgen, men i tilfelle noen har lyst til å lage det til Halloween så må nesten tipset komme i dag;

IMG_8518

Spooky bananas
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 banan
  2. 2 ss gresk yoghurt
  3. 2 biter sukkerfri sjokolade
Instructions
  1. Del en banan i to og legg i fryseren en times tid.
  2. Smelt sjokolade og sett frem yoghurt. Dypp bananene i yoghurt og lag øyne og munn med sjokolade. Sett i fryser eller kjøleskap.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_8521

Jeg håper at mini kommer til å synes dette er spennende, men noe sier meg at han kommer til å bli livredd når de kommer og ringer på – litt skummelt for en som bare er litt over året.

Ellers oppdaget jeg etter yogatimen her om dagen at jeg må trene mer coremuskulatur – altså det som holder deg oppe, rygg/mage. Det vil si, jeg har visst det en stund, men det er kanskje enda viktigere etter at man har vært igjennom en graviditet.

Jeg kommer til å unngå øvelser liggende på ryggen, det synes jeg er lite effektivt, men disse to kommer til å bli brukt:

IMG_7514-down

Spesielt ballen, mange gode øvelser man kan ta på og med den. Abs-wheel´n må jeg ta gradvis, jeg er rett og slett for svak til å gå noe særlig langt ned uten at ryggen svaier.

Trenger du også å styrke mage og rygg? X-life har 25 % rabatt på treningsutstyr til coretrening denne helgen, se mer her.

Det var det hele, titt gjerne innom i løpet av helgen da juleheftet kommer til å bli lagt ut for salg ♥

2 kommentarer til “Spooky bananas

Det er stengt for kommentarer.