Lett lapskaus på 5 minutter

Ah – lapskaus. Nostalgi, minner og ikke minst veldig smakfullt.

IMG_7576

Dette er fastfood-versjonen som er laget på 5-6 minutter.

Lapskaus
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 400 g ytrefilet av svin
 2. 750 g lapskaus-ferdigpose (frossen)
 3. 4-5 dl vann
 4. 1-2 ts maisenna
 5. salt og pepper
Instructions
 1. Skjær svinefilet i små terninger og stek i en kjele et par minutter med litt salt og pepper.
 2. Tilsett vann og la det koke opp med litt maisenna blandet ut i kaldt vann (for å tykne lapskausen).
 3. Ha oppi grønnsaksposen når det koker, skru ned temperaturen og la alt trekke i 4-5 minutter.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_7585

Perfekt høstkos ♥

Jeg sparte litt som mini skal få senere i dag, tror og håper det faller i smak. Han er lei av brød, men er veldig glad i varm mat. Og rosiner.

Ellers testet jeg ut Yoga for Athletes i går, og det var akkurat slik trening jeg er ute etter å ha ved siden av den vanlige styrketreningen min. Det er fokus på bevegelse og uttøying med mye bruk av styrke og muskulatur for å holde posisjoner. Dette skal jeg absolutt prøve å få til en dag i uka, har allerede meldt meg på neste time 🙂

CAN_7464

Bildet har ikke noe med yoga å gjøre, men det var det nærmeste jeg kom den ene intervallen vi hadde – posisjonen hund og rett ned til en push-up. Tungt!

Flere som har god erfaring fra yoga?

8 kommentarer til “Lett lapskaus på 5 minutter

 1. Therese

  Har selv begynt å teste ut yoga! Bruker da sats/elixia sine tilbud, føler meg ikke avansert nok til å gå på et yogagym enda 😆
  Hittil har jeg prøvd ut easy yoga, ashtanga og yoga for athletes – der sistnevnte var favoritter. Booker opp alle timer som passer med timeplanen, prioriterer å få det til ukentlig, gjerne flere ganger enn en!

  Helt fersk på saltime, så yoga var en veldig fin debut – og som du sier, et veldig bra substitutt til den ellers så dagligdage styrketreningen 😀

 2. Kristine

  @Therese: Jeg bruker også sats elixia sin time, må nesten vente litt med noe mer avansert :mrgreen: Supert at flere bruker dette ved siden av styrketreningen, synes de passer så godt sammen – det er tross alt styrke og bevegelse.

 3. Tarantara

  Det er ingen grunn til å vente med å tre inn i et yogastudio, forhåpentligvis har dere der sørpå like godt kvalifiserte og faglig dyktige yogalærere der også. 😉
  Hilsen Yogalærer i Trondheim (med interesse for bevegelse og tilstedeværelse) 🙂

 4. Kristine

  @Tarantara: Nå går jeg fast på yogatime der jeg trener, men vi har helt sikkert mange dyktige yogalærere med eget studio her også ja 🙂 Tipper interessen min bare øker etter hvert som jeg blir «flinkere» 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *