Squashgetti og kjøttsaus

Hei!

Dette er en middagsrett som jeg lagde til forrige utgave av Shape-Up bladet – jeg er jo matskribent for dem, en jobb jeg virkelig synes er gøy. 

IMG_0005

Det er ganske nøyaktig 5 år siden jeg lagde denne retten for første gang, og da så det slik ut:



Det var før fotoskills og juliennejern kom på plass. Men, like godt da!

Det var i 2010, det var året jeg tok mange tøffe valg. Jeg registrerte også firmaet mitt for første gang da – selv om det skulle ta enda lengre tid før jeg kunne leve av det. Jeg hadde blogget siden 2008 og retningen begynte å gå mer fra fitness til mat – og en liten stemme sa til meg at dette skulle bli større enn jeg hadde sett for meg. Tenk at noen av dere har fulgt meg siden starten.
Jeg får lyst til å mimre om alt som har skjedd som blogger, men det får jeg ta en annen gang.

Her får dere i hvert fall oppskriften;

Squashgetti og kjøttsaus
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 600 g karbonadedeig
  2. 1 boks hakkede tomater
  3. 1 hvitløkfedd
  4. 2 ss tomatpuré
  5. 1 ss ketchup uten sukker
  6. 2 ts paprikapulver
  7. 2 ts spisskummen
  8. 1/2 ts chili
  9. 1/2 ts kanel
  10. 1/2 ts salt
  11. 1/2 ts pepper
  12. 1 squash
  13. 1 ts olje
  14. 3–4 ss parmesan
Instructions
  1. Stek karbonadedeig sammen med finhakket hvitløk, tomatpuré, ketchup og krydder. Tilsett en boks med hakkede tomater til slutt og la det putre til en tykk kjøttsaus.
  2. Riv squash med et juliennejern og varm strimlene lett i en panne sammen med litt olje.
  3. Strø finraspet parmesan over før servering.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0014

Håper det smaker!

Det var såpass mange som var interessert i et sunnere julefristelser-hefte, så da satser jeg på at noen av dere «stille lesere» også ønsker det og jobber med det videre. 

I dag skal jeg i et spennende møte, og snart kan jeg endelig dele det med dere ♥ 🙂

1 kommentar til “Squashgetti og kjøttsaus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *