Havrelapper til liten og stor

/sponsorlink

Heisann!

Vi har alle fått en favoritt her i huset, nemlig disse saftige havrelappene. Jeg lager dem hver dag for øyeblikket.

IMG_0966

Noen spiser med smør og sukrin på, andre med syltetøy, ost eller sirup. De er like fine å spise til lunsj som til kveldsmat, eller hva med å ha dem med på tur i det fine høstværet? 

Jeg slumper alltid når jeg lager røra, men har prøvd å finne frem til en ca-oppskrift;

Grove havrelapper
Yields 4
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 egg
  2. 3 dl havregryn
  3. 1,5 dl speltmel
  4. 1 - 1,5 dl melk
  5. 1 ts kardemomme
  6. 1 ts kanel
  7. en klype salt
Instructions
  1. Pisk alt sammen, la røra svelle i 5 minutter før du steker i en smurt panne.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0965

Disse er med smør, syltetøy og fibersirup. Elsker smør!

Ellers var jeg våken i det som virket som midt på natta i dag. Mini våknet ekstra tidlig, og når man i tillegg hadde stilt klokker så viste den plutselig 04:30. Kile på armen, kile på magen, stryke kinnet.. «shhh.. nå må du sove, det er fortsatt natta. Mamma skal ligge her på gulvet ved siden av deg, bare så vi kan sove i noen minutter til». Jadda.. funker aldri.

Får mye ut av dagen om ikke annet, fortere lyst ute ble det også! 🙂

2 kommentarer til “Havrelapper til liten og stor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *