Heisann!
Her kommer dagens deilige middagstips;

Chicken tandoori med blomkålris
2015-10-22 10:17:42

Serves 2
Ingredients
- 680 g kylling
- 2 ts spisskummen, 2 ts karri, 1 ts paprikapulver, 1 ts kardemomme, salt og pepper
- 1/3 fersk chili
- 2 hvitløksfedd
- 1/2 løk
- 1 paprika
- 3 ts tomatpuré
- 2 ss ketchup u/sukker
- 0,5 dl vann
- 5 ss gresk yoghurt
- 1 stor blomkål
- 1 ss smør
Instructions
- Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med krydder, finhakket chili og hvitløk, grovhakket løk og paprika. Tilsett tomatpuré, ketchup og litt vann av gangen, la det putre og tykne. Rør inn gresk yoghurt helt til slutt.
- Rasp blomkål med et rivjern og varm opp i en kjele sammen med litt smør og salt i 4-5 min. Om det er vanskelig å rive hele blomkålen helt ned, tilsett de siste bitene sammen med kyllingen.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Håper det smaker!
/sponsorlink
Ellers var det dette jeg jogget hjem med fra barnehagen i dag;
Varm jakke (30 % rabatt) // Varm tights // Sko
Gummistøvler som har blitt altfor små – hjelp, mini vokser så fort!
Den varme løpejakken jeg har på meg er for øvrig på salg nå, anbefales virkelig. Utrolig dårlig kvalitet på mobilbilder, lover å bruke kamera neste gang.
Nå venter straks en treningsøkt som jeg kan logge til dere i morgen, ha en super torsdag 🙂
Ser godt ut 🙂 Kan man bytte ut Gresk yoghurt med naturell yoghurt?
@Vigdis: Takk for det! Ja, det kan du 🙂
Dette ser kjempegodt ut. Dette skal prøves 😉
Skal det være vann i kjelen med blomkål?
@bedrekosthold.blogg.no: Det må du gjøre!
@Astrid: Nei, smør og litt salt 🙂
Hei, er det mange karbohydrater i denne retten?
Camilla: Hei! Det har jeg ikke regnet på dessverre 🙂