Chicken tandoori med blomkålris

Heisann!

Her kommer dagens deilige middagstips;

IMG_0027

Chicken tandoori med blomkålris
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 680 g kylling
  2. 2 ts spisskummen, 2 ts karri, 1 ts paprikapulver, 1 ts kardemomme, salt og pepper
  3. 1/3 fersk chili
  4. 2 hvitløksfedd
  5. 1/2 løk
  6. 1 paprika
  7. 3 ts tomatpuré
  8. 2 ss ketchup u/sukker
  9. 0,5 dl vann
  10. 5 ss gresk yoghurt
  11. 1 stor blomkål
  12. 1 ss smør
Instructions
  1. Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med krydder, finhakket chili og hvitløk, grovhakket løk og paprika. Tilsett tomatpuré, ketchup og litt vann av gangen, la det putre og tykne. Rør inn gresk yoghurt helt til slutt.
  2. Rasp blomkål med et rivjern og varm opp i en kjele sammen med litt smør og salt i 4-5 min. Om det er vanskelig å rive hele blomkålen helt ned, tilsett de siste bitene sammen med kyllingen.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Istedet for gresk yoghurt kan du også bruke kesam original, créme fraîche eller kokoskrem.

IMG_9999

Håper det smaker!

/sponsorlink

Ellers var det dette jeg jogget hjem med fra barnehagen i dag;

IMG_1493
Varm jakke (30 % rabatt)    //    Varm tights    //    Sko

Gummistøvler som har blitt altfor små – hjelp, mini vokser så fort!

Den varme løpejakken jeg har på meg er for øvrig på salg nå, anbefales virkelig. Utrolig dårlig kvalitet på mobilbilder, lover å bruke kamera neste gang.

Nå venter straks en treningsøkt som jeg kan logge til dere i morgen, ha en super torsdag 🙂

7 kommentarer til “Chicken tandoori med blomkålris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *