Cookies og melk

/sponsorlink

Hei dere!

Det er midt i uka aka lillelørdag, og i dag kan jeg friste med dette;

IMG_7369

Cookies
Yields 40
Write a review
Print
Ingredients
  1. 220 g smør
  2. 2 egg
  3. 50 g fibersirup
  4. 150 g sukrin gold
  5. 5 dråper stevia vanilje
  6. 150 g speltmel
  7. 150 g havremel
  8. 1 ts bakepulver
  9. 2 plater (80g) sukkerfri sjokolade
Instructions
  1. Pisk romtemperert smør sammen med sirup, sukrin gold og stevia. Pisk inn ett egg av gangen. Tilsett tørrvarene litt etter litt og rør godt. Finhakk sjokolade og rør inn til slutt. Sett den kjølig i et par timer.
  2. Scoop to teskjeer med røre på et bakepapir og trykk de litt flate. Ikke noe mer enn 10-11 stk på et brett da de flyter utover. Stek i ovnen på 160 grader i 10-12 min (hold et øye med dem).
Notes
  1. Ca 80 kcal per cookie, nytes med en glass iskald melk 😉
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
De bør oppbevares i en tett beholder, og de kan fryses.

IMG_7375

Mini hadde høy feber i natt og er pjuskete, så her er det en hjemmedag og jobben får vente litt.

Håper dere er friske og raske ♥

7 kommentarer til “Cookies og melk

  1. Karoline

    Hei! Rett på sak; hvis du skulle valgt en av ferdigmixene med proteinpannekaker fra xlife, hvem syns du smaker best? 😀

    Fast leser av bloggen din og blir alltid i godt humør av de fine bildene og oppskriftene! Cookiesene skal definitivt prøves ut! Ha en fin kveld!

  2. Marlene

    Hei, jeg har bare den mørke fibersirupen. Kan denne brukes eller må jeg bytte ut med noe annet? Evt hva? 🙂

  3. Marit

    Bakte kjeksene men brukte mandelmel, kokosmel og litt vanilje proteipulver istedenfor mel.
    Sto i kjøleskapet i noen timer å var kjempe hard når jeg sku ha de på bakepapiret, er det pga melet eller må den stå på benken en stund etterpå igjen?
    Veldig gode kjeks men ble litt sterk på smaken, har ikke merka det før av sukrin gold.
    Mine ble mer porøse og ikke så fine som dine, de var så hard da jeg la de på bakepapiret så tror det var derfor. Skal prøve med resten av røra i morgen og da la den stå en stund på benken først, håper de blir enda bedre da 😀

  4. Kristine

    @Marit: Ja, da skjønner jeg at de ikke ble helt som mine 🙂 Både mandelmel og kokosmel suger til seg væske, og har du i tillegg proteinpulver i blir nok resultatet litt tørt og kompakt :/

  5. Marit

    @Kristine:

    Ah ja tenkte det kunne være det.. Men de ble veldig gode da om man ønsker et resultat med færre karbohydrater og mer proteiner 🙂
    Kanskje tilsette litt kokosmelk for å unngå at de blir så tørre, får prøve meg frem neste gang for denne blir bakt flere ganger 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *