Mirakel-penne og quorndeig

/sponsorlink

Hei og riktig god mandag!

Her starter vi med en kjøttfri dag som vanlig, og dette står på menyen;

IMG_2171

Quorn består av sopp-protein. Det har et naturlig lavt fettinhold, høy andel protein og er en god kilde til kostfiber. Jeg synes det er veldig godt, og ikke minst anvendelig til det meste da det har en nøytral smak.Recipe Card

Mirakel-penne og quorndeig
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
  1. 300 g quorndeig
  2. 2 ts paprikapulver, 2 ts spisskummen, 1 ts salt, 1/2 ts pepper, 1/2 ts kanel
  3. 1/4 chili
  4. 1 ss tomatpuré
  5. 1/2 boks hakkede tomater
  6. 1/3 løk
  7. 1 gulrot
  8. 2 ss fetaost (terninger)
  9. 1 pakke mirakel-penne
Instructions
  1. Stek karbonadedeig med krydder, chili, hakkede tomater, tomatpuré, grovhakket løk og gulrot i skiver.
  2. Skyll og kok mirakel-penne som anvist og servér med fetaost.
Notes
  1. Mirakelnudler/penne smaker ingenting, men er helt ok vomfyll med null kalorier. Du kan selvfølgelig velge salat, ris eller vanlig pasta om du ønsker.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_2177

Håper det smaker!

Jeg fikk aldri delt gårsdagens økt med dere, så here goes:

Oppvarming med minibands (aktivering av gluteus og ben)
Rumenske markløft
En-arms kabelro

Kabelbøy
i supersett med:
Pull-through

Liggende sidehev
i supersett med:
Goblet squats

Uttøying

IMG_1411 (1)-side
2xu-jakke    //    Dcore-tights    //    Reebok-sko

Disse bildene er fra i morges. Jeg jogger stort sett alltid hjem fra barnehagen med et-eller-annet i hånda, som regel noen klær, men i dag var det en flaske som skulle kokes. Det fjerneste hittil har vært en spade og en rake i hver hånd som mini på død og liv skulle ha med seg da vi gikk.

Håper dere får en fin dag!

4 kommentarer til “Mirakel-penne og quorndeig

  1. Ida

    Har du prøvd å blande inn Mirakel-Penne’n med kjøttdeigen? De smaker ingenting alene, men de suger til seg sauser og smaker som bare det! 🙂

  2. Kristine

    @Ida: Jeg er sær som ikke liker å blande maten på tallerken :mrgreen: Men enig, den er som små rør som fylles med smak 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *