Laks og protein-iskrem

Heisann!

I dag får dere servert en tradisjonell middag, det var i hvert fall veldig populært med agurksalat på 90-tallet husker jeg.

IMG_2129

Laksefilet med agurksalat
Porsjoner : 2
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 4 laksefileter
  2. en neve skivede mandler
  3. Salt & pepper
  4. &nsbp;
Agurksalat
  1. 2/3 agurk i skiver
  2. 2 ss lys eddik
  3. 2 ss vann
  4. 1 ss sukrinmelis
  5. 1/2 ts salt
  6. &nsbp;
Hvitløksdressing
  1. 200 g gresk yoghurt
  2. 1 most hvitløksfedd
  3. 1 ts salt
  4. 1 ts sukrinmelis
Fremgangsmåte
  1. Legg laksefiletene i en ildfast form med litt salt og pepper og bak i ovnen på 180 grader i 10-12 min. Ta ut laksen og strø mandler over, deretter inn igjen i 5 min.
  2. Bland sammen eddik, vann, sukrinmelis og salt. Skjær agurk med ostehøvel og legg skivene i laken noen minutter før servering.
  3. Rør sammen gresk yoghurt, hvitløk, salt og sukrinmelis, smak til med mer salt eller søtt etter behov.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_2118

IMG_2128

Håper det smaker!

/sponsorlink

Og helt til slutt noe jeg bare måtte teste ut – nemlig ferdigpakke med proteiniskrem.

IMG_1081

Jeg synes det var litt lite i hver pakke, så da slo jeg like gjerne sammen jordbær i bunn med sjokolade oppå. Jeg toppet det hele med rørte bringebær.

IMG_1090

Blandes ut med vann og fryses i 4 timer, enkelt og godt –> Prottis

Håper dere får en fin tirsdag! 🙂

2 kommentarer til “Laks og protein-iskrem

  1. avatarHannelore

    Hei! Jeg blir i så godt humør hver gang det kommer en ny oppskrift fra deg, og om det ikke gjør det, kan jeg sitte og rulle nedover appen din i lange tider uten å kjede meg. For litt siden var jeg på en 5-ukers deffe-periode, og da var bloggen din et trygt sted å gå i sultne tider. Jeg har nylig handlet masse på x-life, og skal prøve meg på noe av den sunne bakingen din, og kjøpte din tredje kokebok i samme slengen (nå krysser jeg fingrene for at bok 1 og 2 ligger i julepakkene i desember). Det er to ting jeg har leitet etter i dag, men som jeg ikke kan finne i arkivet ditt; hjemmelaget granola og matmuffins(!) eller eggemuffins, da tenker jeg på typen man kan ha med seg i matboksen for eksempel. Finnes jo oppskrifter mange steder, men tror du er eksperten her på å bytte ut meltypene og sukkertypene til den sunnere varianten 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *