Grove havrelapper

Heisann!

Det er tydelig at dere er noen søtmomser akkurat som meg, troika falt veldig i smak – så hyggelig!

Disse havrelappene slang jeg sammen til kveldsmat her om dagen, fikk så lyst på tjukke, mettende lapper med pålegg. De er like fine å spise til frokost eller lunsj, eller hva med å ha dem med på tur i det fine høstværet? 

IMG_0966

Jeg slumpet som sagt røra sammen, men har prøvd å finne frem til en ca-oppskrift;

Grove havrelapper
Yields 4
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 egg
  2. 3 dl havregryn
  3. 1,5 dl speltmel
  4. 1 - 1,5 dl melk
  5. 1 ts kardemomme
  6. 1 ts kanel
  7. en klype salt
Instructions
  1. Pisk alt sammen, la røra svelle i 5 minutter før du steker i en smurt panne.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0965

Disse er med smør og syltetøy, og smør og fibersirup. Elsker smør! Jeg hadde også gulost på en, så både salt og søtt passer fint.

Håper dere får en fin dag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *