Mat hjem på døren

/annonse

Det har blitt veldig populært og ikke minst beleilig for folk å bestille mat hjem på døren. En kasse med matvarer og et oppskriftshefte slik at du slipper å tenke på både handleturer og middagsidéer.

Jeg har testet Sunn & lett-kassen fra Adams matkasse, denne inneholder mer fiber, grønnsaker og magert kjøtt enn originalen.

IMG_0825-side

Vi fikk kassen levert på døren om ettermiddagen, og jeg var veldig ivrig på å se hva vi hadde fått – og ikke minst kvaliteten på hva som var oppi. 

IMG_0788

Min umiddelbare reaksjon var glede over å se at mye av maten var kortreist og økologisk. Det var i tillegg mye nytt for min del og det liker jeg, både lyr og kalkunkarbonadedeig.

Vi spiser store middager her i huset og var derfor spente på porsjonene. Det sto oppført til 4 personer og jeg må si at det stemte greit – forutsatt at halvparten er barn, som det sikkert er ment å være. Du kan for øvrig velge både antall dager og porsjoner selv når du bestiller.

Menyen hadde enkle og gode oppskrifter, de er utviklet i samarbeid mellom landslagskokken Adam selv og en ernæringsrådgiver. Her ser dere et par av dem;

Kylling Jaifrezi med brokkoli, ris og hummus

IMG_0811

Kombinasjonen indisk og midtøsten/hummus var ny for meg, men smakelig. Jeg savnet noe søtt eller syrlig og hadde i tillegg fersk ananas til.

Lyrfilet med brokkoli, maiskrem og ovnsbakte grønnsaker

IMG_0828

Lyr hadde jeg ikke smakt før, men den var veldig god – minnet litt om sei. Dette var en middag som mini også fikk smake på, og maiskremen gikk ned på høykant – den skal jeg definitivt lage flere ganger.

Jeg elsker jo å handle mat og finne på nye matretter, det er i tillegg jobben min, men jeg kan absolutt se hvorfor mange velger dette i en travel hverdag. 

♦ Det er tidsbesparende
♦ Høy kvalitet på råvarene
♦ Gode og enkle oppskrifter
♦ Gir inspirasjon til å lage annerledes mat

Du kan velge mellom 5 ulike matkasser; Originalkassen, barnekassen, ekspresskassen, fri for-kassen og sunn&lett-kassen. Du kan lese mer om de her for å finne hvilken som passer deg best.

Det hyggelige er at jeg får gi dere en rabattkode om dere ønsker å teste ut en matkasse: BLOGG_WEBER
Rabattkoden gir 25% rabatt på første levering, og gratis fruktkasse på andre levering. Den er gyldig i én uke.

IMG_0778

7 kommentarer til “Mat hjem på døren

 1. Madde

  Sikkert bra for noen, men den passer ikke for enslige og/eller matintolerante så jeg holder meg til kokebøker. Tid til å handle har jeg og det tror jeg alle andre oxo har, om en bare vil det.

 2. Kristine

  @Madde: De har en kasse uten gluten, melk og egg. Og tid har alle ja, men det er ikke alle som ønsker å bruke tid på det og da er jo dette supert for dem. Jeg er selvfølgelig glad for at folk liker kokebøker 😉

 3. Elisabeth

  Nå ble jeg på en måte litt skuffet, det har vært så deilig at du ikke har som så mange andre bloggere reklamert for Adams matkasse, men heller tryllet frem flotte retter selv.

 4. Kristine

  @Elisabeth: Jeg ventet på en slik kommentar, de dukker ofte opp på annonseinnlegg 🙂 Jeg sier nei til mye, men kan ikke drive bloggen gratis og takker derfor ja til annonser som jeg tror mange av leserne mine vil ha nytte av. I morgen er det min egen oppskrift igjen som vanlig 🙂

 5. Elisabeth

  Jeg har absolutt ikke noe i mot annonser, synes de andre du reklamerer for er gode og passer inn i din blokk 🙂 Jeg benytter meg ofte av annonsene og tilbudene du har på siden din!
  Det er bare den matkassen, jeg er så lei av den matkassen hehe

 6. Jules @ WolfItDown

  Så kjekt! Har gjort noe lignende jeg også i fjor! Jeg bestilte en kasse som hadde tre middager for to personer, og oppskriftene er alltid så fiffige!
  Disse rettene så kjempegode ut, og det er som du sier – det er utrolig tidsbesparende for de som har travle hverdager 🙂 x

 7. Kristine

  @Elisabeth: Hehe, det er notert. Det er viktig for meg at dere vet at jeg er selektiv på annonsene på siden min, og takker kun ja om jeg synes det kan være relevant for dere – klarer selvfølgelig ikke å treffe alle hver gang.
  Ha en super mandag!

  @Jules @ WolfItDown: Har du det ja! Jeg synes det er supert for de som vil ha bedre tid til noe annet eller inspirasjon til nye matretter, jeg for min del holder meg til handleturer og matlagning som jeg elsker :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.