En mors bekjennelser

Det er lenge siden jeg har skrevet noe personlig her på bloggen, og det er flere grunner til det; tiden løper fra meg, motet frarøver meg åpenheten, og livet øvrig skjer. Min hverdag, mine tanker og mitt hjerte er naturlig nok fylt opp med min fantastiske sønn. Min mini. 

♥ Når du ligger og sover, kommer jeg og tar på deg dyna ordentlig og stryker deg over håret.

♥ Når du er i barnehagen teller jeg ned timene til jeg får se deg igjen.

♥ Når du ser meg inn i øynene ser jeg de knallblå øynene til pappaen din, og blir påminnet om at dette ikke hadde vært mulig uten han.

♥ Når du kommer og gir meg kos smelter jeg helt, og jeg håper du aldri blir for gammel til det.

♥ Når du gjør noe du ikke får lov til må jeg si nei, men jeg ler litt inni meg fordi du er så ufattelig søt.

♥ Når du kommer løpende mot meg føler jeg meg så takknemlig fordi nettopp jeg er mammaen din.

megogmini

Jeg løfter deg opp når du faller, men du løfter også meg opp når jeg er nede. Du vet det ikke, men du trøster meg når jeg har det vondt, og du får meg til å glemme alt som ikke betyr noe.

Alle klisjeéne som finnes, de stemmer når jeg tenker på deg.
Jeg passer alltid på å smile stort til deg slik at du skal forbinde meg med glede og trygghet. Mammaen din har aldri hatt så mange smilerynker som nå, men hun har samtidig aldri hatt så mange grunner til å smile.

Jeg er stolt over å være «dadaen» din ♥

10 kommentarer til “En mors bekjennelser

 1. Silje

  Så nydelig skrevet
  Selv er jeg gravid med nr 3, og jeg føler meg så heldig. Så heldige vi er som får beriket livet vårt med di søte små… Di vokser så ufattelig fort, så det er bare til å nyte hvert et øyeblikk. Det beste som finns er å få være mamma
  Lite tips: masse kyss og klem hjelper her har vi nesten hatt overdose med kyss og klem siden di ble født, og nå er di 5 og 8, og d er fortsatt daglig rutine. Og eldste jenta smelter hjerte mitt hver dag når jeg leverer henne på skolen, og hu står åpenlyst i skolegården og kysser og klemmer med magisk!
  Tusen takk for en kjempe fin blogg, og takk for litt personlig innputt som får oss til å sette pris på øyeblikkene. Ha en nydelig helg med din lille prins – @sillje

 2. Helene

  Åh så fint skrevet! <3 tårene triller her jeg sitter. Jeg føler det på akkurat samme måte med min lille mann på 2 år, og gleder meg så mye til å få enda en liten mann i livet i januar. Barn altså <3 det største i livet!

 3. Yvonne

  Kan ikke si annet enn at det er så rart å tenke på at når jeg begynte å følge deg så hadde jeg akkurat møtt min mann og det er over 3 år siden.. jeg vant en pakke questbars av deg og siden var jeg hekta ! Så ble du gravid og jammen ble ikke jeg også gravid en stund etterpå. Nå er vi begge mammaer! <3 og det er fantastisk. Tusen takk for at du deler! 🙂 Du har vært og ER en stor inspirasjon for meg..

 4. Monika

  Så nydelig skrevet Kristine!! Veldig gøy når du deler slike ting også 😀 Synes bloggen din er utrolig flott å følge 🙂 God Helg!

 5. Lin

  Så nydelig skrevet. En tekst ,og ord som rører ved noe i en.

  Dere er vakre sammen, i ordets fulle betydning <3 🙂

  Ønsker deg og dine en riktig god helg 🙂

 6. Kristine

  @Silje: Åh, så koselig – gratulerer! Jeg skal definitivt fortsette å kose masse på han, klarer jo ikke å la være :mrgreen: Ha en super helg dere og!

  @Helene: Åh, gratulerer! Det absolutt største ja ♥

  @Yvonne: Åh, så koselig å høre! Det er helt fantastisk ja 🙂 Takk ♥

  @Monika: Takk ♥ Og riktig god helg!

  @Lin: Tusen takk ♥
  God helg! 🙂

Det er stengt for kommentarer.