Torsk med bacon og smørstekt eple

/sponsorlink

Hei!

Da var det på tide med litt fisk her på bloggen;

IMG_0308

Torsk med bacon og smørstekt eple
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 500 g torsk
  2. 6 baconskiver
  3. 1 eple
  4. 1 ss smør
  5. salt & pepper
  6. en frisk salat som tilbehør
Instructions
  1. Surr baconskiver rundt torskestykkene og bak i ovnen på 200 grader i 15 min - sett på grillfunksjon de siste 3-4 minuttene for å få ekstra sprøtt bacon.
  2. Skjær eple i terninger og stek i litt smør, smak til med salt og pepper.
  3. Servér med en frisk salat.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0310

Veldig enkelt, og veldig godt!

Ellers vil jeg gjerne anbefale proteinpulveret Protein Delite til Scitec.
Jeg har brukt Nanox Varcil i mange år, og det er fortsatt på favorittlisten, men jeg må si at disse under med små biter av frukt og/eller sjokolade gir det lille ekstra.

72700_Scitec_Protein_Delite_500g_1-side

Her har jeg brukt smaken sjokolade og kokos i en proteinbar;

IMG_0005

De små bitene med mørk sjokolade er altså allerede i selve proteinpulveret – supergodt!

IMG_0008

Jeg har også testet ut bringebærsmaken med biter av hvit sjokolade i en oppskrift som jeg skal vise dere litt senere.

Nå skal jeg sette inn et ekstra gir i jobbingen, jeg og mini drar nemlig på høstferie et par dager og da vil jeg gjerne ha noen forhåndsskrevne innlegg til dere.

Håper dere får en super tirsdag!

4 kommentarer til “Torsk med bacon og smørstekt eple

  1. Sarah

    Bloggen din er super bra! Oppdaget den forrige uke og har allerede bestilt to av kokebøkene dine! Jeg blir så inspirert av deg Stå på

Det er stengt for kommentarer.