Heisann!
Min lille morgenfugl kvitret i 6-tiden som vanlig, så her har vi fått mye ut av dagen allerede. Det er kanskje flere som har lyst til å bake i dag?
Her har jeg dagens sukkerfrie og saftige muffins.

Blåbær- og kokosmuffins
2015-09-27 09:08:25

Yields 6
Ingredients
- 2 egg
- 100 g original kesam
- 80 g havremel
- 1 ts bakepulver
- 40 g sukrin gold
- 2 dråper stevia
- 15 g kokosmasse
- 100 g blåbær (gjerne fryste)
Instructions
- Visp egg, sukrin gold og stevia luftig, tilsett deretter kesam.
- Tilsett bakepulver og visp inn havremel litt etter litt. Rør inn en skje kokosmasse helt til slutt.
- Fordel røre og opptinte blåbær annenhver gang i muffinsformene, bak i ovnen på 180 grader i 12-15 minutter – alt ettersom hvor store former du bruker.
Notes
- Jeg lagde 4 store, men du kan lage 6-8 små om du ønsker.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Håper de smaker! 🙂
Lagde de i går etter at jeg så oppskriften i «Shape Up»! Kjempefornøyd, men skjønte plutselig at jeg helt hadde glemt å ha i kesam:) Gode likevel, men neste gang er kesam med, ser for meg at de blir litt saftigere da;)
Hvilke former har du brukt her? 🙂 så søte!
@Ida: Aj, ja det får du huske neste gang
@Linn: Hjerte-silikonformer som jeg har kjøpt på e-bay
har ikke stevia er det noe jeg kan bruke istede eller går det bra uten?
Tilbaketråkk: Sukkerfrie blåbærmuffins | heiditindvik.com
@kathrin: Du kan prøve å lage uten, eller tilsette litt annen søtning om de ikke blir søte nok 🙂
Prøvde muffinsen igår. Helt fantastiske. Absolutt en ny favoritt som jeg kommer til å lage flere ganger:) Takk for masse god matinspirasjon og inspirasjon generelt:)
@HG: Så hyggelig å høre, tusen takk! 🙂 🙂
Disse så kjempe gode ut! Tror du jeg kan sløyfe kokosmassen, eller erstatte den med kokos mel? Eller vil den bli tørrere da?
@Nathalie: Da ville jeg heller ha sløyfet kokosmassen 🙂
Går det an å bruke en annen type sukrin enn sukrin gold? Nesten tom for den 🙁 Har også sukrinmelis og vanlig sukrin.
Ja, du kan bruke sukrinmelis 🙂