Sukkerfrie blåbærmuffins med kokos

Heisann!

Min lille morgenfugl kvitret i 6-tiden som vanlig, så her har vi fått mye ut av dagen allerede. Det er kanskje flere som har lyst til å bake i dag?

Her har jeg dagens sukkerfrie og saftige muffins.

IMG_0730

Blåbær- og kokosmuffins
Yields 6
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 egg
  2. 100 g original kesam
  3. 80 g havremel
  4. 1 ts bakepulver
  5. 40 g sukrin gold
  6. 2 dråper stevia
  7. 15 g kokosmasse
  8. 100 g blåbær (gjerne fryste)
Instructions
  1. Visp egg, sukrin gold og stevia luftig, tilsett deretter kesam.
  2. Tilsett bakepulver og visp inn havremel litt etter litt. Rør inn en skje kokosmasse helt til slutt.
  3. Fordel røre og opptinte blåbær annenhver gang i muffinsformene, bak i ovnen på 180 grader i 12-15 minutter – alt ettersom hvor store former du bruker.
Notes
  1. Jeg lagde 4 store, men du kan lage 6-8 små om du ønsker.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0740

Håper de smaker! 🙂

12 kommentarer til “Sukkerfrie blåbærmuffins med kokos

  1. Ida

    Lagde de i går etter at jeg så oppskriften i «Shape Up»! Kjempefornøyd, men skjønte plutselig at jeg helt hadde glemt å ha i kesam:) Gode likevel, men neste gang er kesam med, ser for meg at de blir litt saftigere da;)

  2. Tilbaketråkk: Sukkerfrie blåbærmuffins | heiditindvik.com

  3. HG

    Prøvde muffinsen igår. Helt fantastiske. Absolutt en ny favoritt som jeg kommer til å lage flere ganger:) Takk for masse god matinspirasjon og inspirasjon generelt:)

  4. Nathalie

    Disse så kjempe gode ut! Tror du jeg kan sløyfe kokosmassen, eller erstatte den med kokos mel? Eller vil den bli tørrere da?

  5. Diana

    Går det an å bruke en annen type sukrin enn sukrin gold? Nesten tom for den 🙁 Har også sukrinmelis og vanlig sukrin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *