Biff stroganoff

Hei!

I dag vil jeg dele en av min kjære manns middagsfavoritter, den ble til og med oppkalt etter han i min nyeste bok.

Biff stroganoff
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 500 g entrecôte/annet kjøtt
  2. 1 ss smør
  3. 1/2 løk
  4. 4 aromasopp
  5. 1/2 paprika
  6. 2-3 dl kjøttbuljong
  7. 1 boks hakkede tomater
  8. 2 ts sennep
  9. 2 ss tomatpuré
  10. 1 ss maisenna
  11. 2 ts paprikapulver
  12. 1 ts spisskummen
  13. 1/2 ts chili
  14. salt og pepper etter smak
  15. 1/2 boks lett crème fraîche
  16. Ris og salat som tilbehør
Instructions
  1. Brun kjøttet sammen med grovhakket løk, sopp og paprika i en kjele sammen med litt smør.
  2. Ha i krydder, buljong, hakkede tomater, sennep og tomatpuré og la det småputre med lokk på lav varme i 1-2 timer. Sjekk med jevne mellomrom og etterfyll eventuelt buljong. Rør ut maisenna i litt kaldt vann og tilsett for å tykne sausen.
  3. Rør inn crème fraîche helt til slutt og servér med ris og salat.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0735

Håper det smaker, og ha en nydelig lørdag videre 🙂

1 kommentar til “Biff stroganoff

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *