Havreknekkebrød

/sponsorlink

Hei dere!

Jeg vet at det er mange av dere som også liker å ha pålegget på disse sprø godsakene – det er så enkelt å lage selv, prøv du og!

IMG_0642

Oppskrift: (ca 24 stk)
260 g havremel
120 g havregryn
120 g solsikkekjerner
70 g linfrø
70 g sesamfrø
1 ts salt
7 dl vann

IMG_0660

Slik gjør du:

1. Rør sammen mel, havregryn, solsikkekjerner, linfrø, sesamfrø, salt og vann i en bolle og smør utover 3 brett med bakepapir. Vil du ha litt tykkere knekkebrød, bruker du to brett. Deigen er løs og klissete.

2. Stek knekkebrødene i varmluftsovn på 160 grader i 25 minutter.

3. Ta brettene ut og skjær knekkebrødene i biter med en pizzaskjærer. Sett brettene inn i ovnen igjen og senk temperaturen til 150 grader. Stek videre i 45-50 minutter, eller til knekkebrødene har fått en fin og gyllen farge. Avkjøl på rist.

IMG_0666

Ellers ble det mini-løpeøkt hjem fra barnehagen i dag tidlig som vanlig. Jeg føler meg ikke spesielt flink, for det er lange, deilige nedoverbakker og jeg gjør det hovedsaklig fordi det er kjedelig å gå hjem alene 😉

IMG_0689-side
Pump-sko   //   Tights   //   Løpejakke   //   Todd♥

En frisk og deilig start på dagen, det skal ikke så mye til noen ganger.

Jeg stikker innom med en middag litt senere, ha en fin dag så lenge!

.

6 kommentarer til “Havreknekkebrød

  1. Kristine

    Det kan kanskje gå an, men for å være sikker på stekeprosessen tok jeg det i to omganger 🙂

Det er stengt for kommentarer.